Seçmenlerle buluşmaya devam eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci

“Hemşehrilerim kendine hizmet edenlere 31 Mart’ta da sahip çıkacak”

Bahçeci: “Hayalimizdeki Kırşehir'imiz için hep birlikte çalıştık ve birlikte başardık”

Kırşehir Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, 31 Mart Yerel Seçim Çalışması Kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Kırşehir Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, “Kırşehirliler kendine hizmet edenlere inşallah 31 Martta ’da sahip çıkacak. Önümüzdeki beş yılda da Kırşehir’imiz için hep birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız" diye konuştu.
Başkan Bahçeci, “Bizim siyasetimiz sen, ben siyaseti değildir, vatandaşımıza en güzel hizmeti nasıl sunarız, Kırşehir'imize başarılı bir geleceği nasıl hazırlarız, onun siyasetidir. On yılda Kırşehir sevdalısı tüm kardeşlerimizi kucaklayarak hizmet sürecini beraber götürdük. Hayalimizdeki Kırşehir'imiz için hep birlikte çalıştık ve birlikte başardık” dedi.
Gerçekleşen buluşmalarda, seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, çok yoğun bir ilgi ve teveccühle karşı karşıya olduklarını belirterek, şunları söyledi:
"Hangi kapıyı çalıp, kiminle el tutuştuysak, hemşerilerimiz gönül kapılarını sonuna kadar açıyor. Biz, samimiyet ve tevazu dedik, gönül belediyeciliği dedik ve bismillah çekerek yola çıktık. Tüm hemşehrilerim, biz de en önce samimiyet ve tevazu görüyor. Bunda kararlıyız, zira bu bizim siyasetimizin gereğinden önce inancımızın gereğidir. Biz her ne yapacaksak, Allah için yapacağız. Biz inanıyoruz ki, Allah için yapılan her iş bereketlidir, samimidir. Riya ve ikiyüzlülük bizim elimizin tersiyle ittiğimiz kötü bir haslettir. Makamların bizi şımartmaması, tevazumuza halel getirmemesi için Allah'a sığınıp, hemşehrilerimizden aldığımız hayır dualarla yolumuza devam ediyoruz. Çok şükür, 31 Mart zaferi bizi bekliyor.
“Bu seçimler Yaşar Bahçeci’nin başkan olması seçimi değil. On yıldır bu mücadele içerisinde Rabbim bizlere Başkan olarak bu şehre hizmetkâr olmanın kapılarını açtı. Hemşehrilerimizin gönlünde bize yer verdi. Biz bunun kıymetini bilerek, sorumluluğunu bir an olsun unutmadan çalıştık ve bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse bizim dilimizden ayrılık sözleri duyamaz. Biz dünümüzü de bugünümüzü Kırşehir’i daha nasıl ileriye taşırız üzerine kurduk. Yarınlarımızı da Kırşehir’imiz için kuracağız inşallah. 41 Vizyon projemizin her birinin temelinde hemşehrilerimizin memnuniyeti esas alınmış, daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Kırşehir hedefiyle hazırlanmıştır. On yıl önce Kırşehir’de bir meşale yaktık, Hizmet, yatırım ve gayret meşalesi diyen Başkan Bahçeci, Verdiğimiz hizmetlere Kırşehir’li hemşerilerim tanıklık etti, projelerimizi hayata yine hep birlikte geçirdik. Gayretimiz de şudur ki; bu meşaleyi çok daha coşkun bir hale getirmek. Kırşehir artık bir çekim merkezi oldu, vizyon kazandı. Bu zamana kadar sürekli göç veren şehirden, artık nüfusumuz bile artmaya başladı. Bu sonuç bir tesadüf değildir; tam tersine yerel hizmet anlayışının bir tezahürü ve kalkınma odaklı yatırımlarımızın bir ürünüdür. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız. Kırşehir’de tarihi el ele vererek tekerrür ettirecek, bu şehri Türkiye’nin en önemli dinamiklerinden birisine dönüştüreceğiz. Kendimize şiar edindiğimiz tevazu, samimiyet ve gayretle ‘Gönül Belediyeciliği’ iklimini Kırşehir kaim. Başlattığımız hizmet seferberliğini ise, 31 Mart’ta sizlerden alacağımız güç ve destekle yeniden daim kılacağız inşallah.” (HABER MERKEZİ)