Başhekim Güneş’i hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen:

“Hastanenin doktor sorunları 
çözümlenmeli, yeni hastaneyi
taşıma yanlışından dönülmeli”

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ve yönetim kurulu üyeleri Ahi Evran Üniversitesi Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Doç. Dr. Ali Güneş’i makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.
Çok olumlu ve güzel bir ortamda geçen ziyaretten sonra yaptığı bir açıklama yapan Başkan Müfit Göçen, “İlimizde bildiğiniz gibi Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevinde değişiklik olmuş ve Doç. Dr. Ali Güneş bu göreve getirilmiştir. Kendisine hayırlı olsun dileğimiz ile birlikte bir takım aksaklıkları ifade ettik. Pandemiyi neden olarak göstererek göz, kadın-doğum gibi bir takım servislerin sıkıntı yarattığını, tedavilerin yapılmadığını, vatandaşın diğer illere gitmek zorunda kaldığını, ciddi doktor açığı olduğunu ve bu eksikliklerin giderilmesini beklediğimizi ifade ettik. Kendisi de yaptıkları çalışmaları açıkladı” dedi.
Son yıllarda liyakate değer verilmediği için işlerin çıkmaza girdiğine dikkat çeken Başkan Müfit Göçen, “Konu ile ilgililerin ve bilgi sahiplerinin, kamuoyunun görüşü alınmadan ‘biz biliriz’  havasındaki AKP ve yanındaki küçük ortakları her zamanki gibi yanlış kararlar vermiştir. Dokuz yıl önce kendi dönemlerinde ‘yanlış yapıyorsunuz’ uyarılarına rağmen yapılan hastanemizi kurtarmak için önce hastane maliyetinden çok fazla bir paraya hala şaibeli olan ve gerekçesini bir türlü açıklayamadıkları hastane önüne ucube üst geçit yaptılar. Şimdi de hastaneyi buradan da kaldırıp yine bir takım şaibelerle Ahi Evran Üniversitemiz yanına taşıma kararı çıkarttılar. Dileriz ki bu yanlıştan dönerler. Çok değerli AKP yönetimi, küçük ortakları ve milletvekilimiz Mustafa Kendirli’nin önemsemedikleri konu ise doktor açığı. Akılları ve güçlerini bina yapmaya ve yıkmaya, statüsünü değiştirmeye harcayan bu arkadaşları doğru işler yapmaya, milletin geleceği ile oynamamaya davet ediyoruz. “dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)