1984-1989 yılları arasında Kırşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve Kırşehir’e getirdiği yatırım ve hizmetlerle anılan Hakkı Göçen’i 7 yıl önce bugün kaybetmiştik.

 2014 yılı 19 Temmuz’da 88 yaşında tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini yuman Hakkı Göçen vefatının 7. yılında ailesi Bağbaşı Mezarlığı’ndaki kabrine giderek dualar okuyarak andılar. 

Müfit, Zeynep, Derya ve Ahmet Göçen’in babaları olan, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanınıp sevilen Hakkı Göçen, 19 Temmuz 2015 tarihinde aramızdan ayrılmıştı.

Oğul Müfit Göçen, babaları Hakkı Göçen’in vefatının 7’nci yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “19 Temmuz 2015 babamız Hakkı Göçen 'in ölüm yıldönümü. Namuslu, haysiyetli, dürüst, şerefli ve insanlarla nasıl yaşanır, nasıl çalışılır, en büyük sermayenin insan onuru olduğunu bizlere öğreten, hak gözeten bir babaydı ve bizlere bu değerleri miras bıraktı. Beraberce yaşadığımız her an bizlere hayat dersi oldu, kendisini her gün defalarca anıyoruz. Allah senden razı olsun, rahmet eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Hakkı Göçen’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve sevgiyle anıyoruz. (HABER: BEYHAN BALLI)