Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cuma günü Kırşehir’e gelerek Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.
31 Mart seçimlerinde CHP’den Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu geçtiğimiz ay Ankara’ya giderek CHP’den bir kez daha Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etmişti.
Cuma günü Başkan Ekicioğlu’na iade-i ziyarette bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ekicioğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Başkan Ekicioğlu’nun esnaflıktan Belediye Başkanlığa geldiğini ve başarılı olacağına yürekten inandığını belirten başkan Fethi Yaşar, kendilerine her zaman destek ve katkı sunacaklarını söyledi.
Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile CHP’li Yenimahalle Belediye Meclisi Üyeleri Kırşehirli hemşehrilerimiz Serdar Dönmez ve Bekir Kangal ile Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Aras, Osman Uçar ve Başar Altuntaş’ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Ekicioğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı Kırşehir’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Borçlu bir Belediye devralmalarına rağmen, tasarrufa yöneldiklerini ve Kırşehir halkına verdikleri vaadleri tek tek yerine getireceklerini ifade eden Başkan Ekicioğlu, bazı projelerde Yenimahalle belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan da destek alacaklarına inandığını söyledi.
Başkan Ekicioğlu, daha sonra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a ziyaretin anısına üzerinde Ahi Evran-ı Veli’nin bulunduğu bir plaket ile vazo hediye etti.
Ziyaretin ardından Başkan Ekicioğlu ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar birlikte Hacıbektaş ilçesine giderek Hacıbektaş-ı Veli’yi Anma Şenliklerine katıldılar. (HABER: BEYHAN BALLI)