Ekicioğlu: “Belediye Başkanı olduğumda hiç kimsenin  ekmeğiyle oynamayacağım”

Selahattin Ekicioğlu: “Çatışmalardan, ötekileştirmelerden, kavgalardan ve
karalamalardan her zaman uzak durduk ve durmaya da devam edeceğiz”

CHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, 31 Mart’ta Kırşehirlilerin desteği ile bu göreve seçilirse, insan odaklı projelere öncelik vereceklerini söyledi.
Belediye Başkanı seçildiği takdirde hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağını taahhüt eden CHP adayı Selahattin Ekicioğlu, kendilerini kavga ve tartışmalara çekenlere asla fırsat vermeyeceğine vurgu yaptı.
Kırşehir'i Anadolu'nun ortasında birbirine kenetlenmiş insanların umuduyla yükselen ve adından söz ettiren bir il yapacaklarını ifade eden Selahattin Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“HALKIMIZIN GÜVENİNİ BOŞYA ÇIKARTMAYACAĞIZ”
“Türlü çatışmalardan, ötekileştirmelerden, kavgalardan ve karalamalardan her zaman uzak durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda Kırşehir halkına verdiğimiz sözün arkasında olacağız. Kırşehir halkının bize 5 yıllığına vereceği hizmet görevini tüm ekibimizle birlikte en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. En temiz duygularla ve halkımızdan aldığımız gönül desteğiyle bu yola çıktık ve tek temennimiz de halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak. Türlü çatışmalardan, ötekileştirmelerden, kavgalardan ve karalamalardan her zaman uzak durduk ve durmaya da devam edeceğiz.
“Kırşehir halkına, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza verdiğimiz sözümüz var. Bizim Kırşehir halkına, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza verdiğimiz sözümüz var ve bu sözü gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız. Yürekten inanıyoruz ki 1 Nisan'da yeni bir sabaha, yeni bir Kırşehir'e hep birlikte uyanacağız. Ve Kırşehir'i Anadolu'nun ortasında birbirine kenetlenmiş insanımızın umuduyla yükselen ve adından söz ettiren bir il yapacağız. Evet, bunu hep birlikte yapacağız.
“Adaylık açıklamamızı yaptığımız balkon konuşmasında söylemiştim, buradan bir kez daha yineliyorum, nefret dilini hep kendimizden uzak tutacağız, sevgi ve umudu birlikte ekeceğiz. Halkımızın bize vereceği görev ve sorumluluk sonsuza dek sürecek bir şey değil ve göreve geldiğimizde Kırşehir halkının bize verdiği 5 yıllık hizmet yetkisini en doğru ve hızlı bir şekilde kullanacağız.
“KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIM”
“Belediye Başkanı olduğumda kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Ben, CHP Kırşehir Belediye Başkanı olduğumda kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Hizmeti ihtiyaç ve aciliyet sırasına göre dağıtacağız. Maalesef şehrimizde insana göre değil; binalara ve araçlara göre bir şekillenme ve onun getirdiği bir şekilsizlik söz konusu. Kırşehir'in coğrafi dokusuna uygun yatay mimariyi önemsiyoruz ve şehrimizin de bu yönde gelişmesi için planları gerçekleştireceğiz. Ve Kırşehir gerçekten "Yeşil ve Şirin Kırşehir" olacak.
İlimizdeki işsizliğin azalması için gerekli çalışmaları yapacak ve bu çalışmaları yapanlarla da buluşma yollarını bulacağız. İlimizin Turizm'de hak ettiği yere gelmesi ve bir cazibe merkezi olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Kadınlara, emeklilere, gençlere, çocuklara, yaşlılara, engellilere huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri Kırşehir vaat ediyoruz.
“Evet, Kırşehir'de kadınlara, emeklilere, gençlere, çocuklara, yaşlılara, engellilere huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri Kırşehir vaat ediyoruz ve bu vaadimizi gerçekleştirmek için de hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bugüne kadar gelinen süreçte Kırşehir için yapılan tüm olumlu şeyleri göz ardı etmeden hatalı ve düzeltilebilir bulduğumuz projeleri halkımızın da görüş ve beklentileri doğrultusunda geliştireceğiz. Ve şu unutulmamalıdır projelerimizi Kırşehir halkının öncelikle ihtiyacı olan projelere öncelik vererek gerçekleştireceğiz. Bu noktada bizlere oy vermiş ya da vermemiş olsun Kırşehir için yapılmış olan tüm akılcı projeleri de değerlendireceğiz.” (HABER: BEYHAN BALLI)