Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana Kırşehir’de Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, İl Genel Meclisi Üyeliği ve Meclis Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan eczacı Şuayip Soysal, AK Parti İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
3 yıldır İl Başkanlığı görevini yürüten Muzaffer Aslan’ın Aralık ayında yapılacak AK Parti İl Başkanlığı’nda aday olmayacağını açıklamasının ardından çok sayıda kişi bu göreve talip oldu.
Şehrimizde uzun süredir Kırşehir halkına eczacı olarak hizmet veren Şuayip Soysal, 1976 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Kırşehir’de, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamlayan Şuayip Soysal, AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte bu partide görev aldı. 
Kırşehir’de Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, İl Genel Meclisi Üyeliği ve Meclis Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan üç çocuk babası eczacı Şuayip Soysal, AK Parti İl Başkanlığı’na aday olduğunu, kendisine bu görev verilirse Kırşehir halkına en iyi hizmeti vereceğini ifade etti. (HABER: BEYHAN BALLI)