Kırşehir’de MHP’nin eski il başkanlarından Dursun Özdemir, asgari ücreti yüzde 50 arttırarak 4 bin 250 liraya çıkartan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kırşehir Hükümet Konağı’nın yeniden yapılmasını sağlayan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’a teşekkür etti.
Ekonomide yaşanan sıkıntıların her kesimi sarsarken, asgari ücreti 2 bin 825 liradan 4 bin 250 liraya çıkartarak dar gelirlilere büyük bir destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Dursun Özdemir, “Ülkemiz malum ekonomik bir sıkıntı yaşanıyor. Biz ne sıkıntıları atlattık. İnşallah bu sıkıntıları da el birliği ile aşarız. Artan hayat pahalılığı dolayısıyla alım gücü düşen ve asgari ücretle çalışan insanlarımıza verilen yeni ücret çok iyi olmuştur. 4 bin 250 liralık ücretle inşallah orta direk dediğimiz vatandaşlarımıza ilaç gibi gelmiştir. Asgari ücretteki yüzde 50’lik artışı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.
Dursun Özdemir, Kırşehir’de Hükümet Konağı olarak yapılan, ancak daha sonra yurda dönüştürülme kararı çıkan binanın yeniden Hükümet Konağı olarak yapılmasına devam kararını aldıran AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ı da kutladı. 
Dursun Özdemir, “AK Parti’nin değerli İl Başkanı Seher Hanım’ı Kırşehir’in sorunlarını çözme noktasında gösterdiği çabalardan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Alınan bu kararın Kırşehir halkına hayırlı olmasını diliyorum. Hükümet Konağı’nın devamını sağlayan kararı çıkartan Seher Başkan inşallah bu güzel eseri kısa sürede tamamlatır ve Kırşehir halkının gönlünde taht kurar. 
Buradan Seher Başkanı tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.  (HABER: BEYHAN BALLI)