Kısa adı DEVA olan Demokratik ve Atılım Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey ve yönetim kurulu üyeleri bugün gazetemiz ”Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek, 45. Kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.
“Kırşehir Çiğdem”in Kırşehir’in en uzun ömürlü gazetesi olduğunu, Kırşehir’in her türlü sorunlarını gündemde tutarak Kırşehir halkının haklı gönlünü kazandığını ifade eden Başkan Metin Atabey, gazetemiz imtiyaz Sahibi Salih Güner’in şahsında tüm yazarlarını ve çalışanlarını kutladı. 
Başkan Atabey, “Objektif ve tarafsız haber ve yorumlarıyla ilimizin gelişimine katkı sağlayan ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesini Kırşehirimizin en eski ve köklü gazetelerinden birisidir. Seviyeli yayın anlayışı ve tecrübeli kadrosuyla bu görevi eksiksiz bir şekilde yerine getiren Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin halkımızın bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve ilimizin tanıtılması noktasındaki payı büyüktür. Kırşehir Çiğdem Gazetesi, kurulduğu andan itibaren daha kaliteli, güçlü ve okunabilir bir gazete olmanın gayreti içerisinde olmuş ve bu çizgisinden hiçbir zaman taviz vermemiştir. Basın ahlak ilkeleri doğrultusunda hareket etmeyi kendisine düstur edilen Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin daha uzun yıllar aynı anlayış ve özveriyle yayın hayatına devam edeceğine inanıyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyoruz” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)