Ahilik Kutlamaları için yarın Kırşehir’e gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İl Merkezi’nin yeni binasının açılışını yapacak.  
    AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, göreve geldikten sonra partililerine verdiği sözü yerine getirdi ve yıllardır Atatürk Caddesi’nde küçük bir binada hizmet veren AK Parti Kırşehir İl Merkezi’ni daha büyük bir binaya taşımayı başardı.
    Medrese Mahallesi, Burhan Ulutan Caddesi’nde üç katlı bir binayı kiralayarak gerekli tadilat ve düzenlemeler tamamlandı ve AK Parti Kırşehir İl Merkezi 3 katlı modern bir binaya kavuştu.
    AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yarın Saat 15.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve çok sayıda üst düzey parti yöneticilerinin katılımı ile açılışını yapacaklarını açıkladı.
Başkan Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir İl Merkezi’nin açılış törenine bütün Kırşehir halkını ve partililerini davet etti. Başkan Seher Ünsal yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“16 Eylül Perşembe günü Ahilik Haftası ve İl Başkanlığı Yeni Hizmet Binası'nın açılışına katılacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Kırşehir’e yakışır şekilde misafir edeceğiz. Kırşehir her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Kırşehir ile Cumhurbaşkanımız arasında kalpten kalbe giden bir yol var. 
“Bu yıl Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Ahi Evran-ı Veli Yılı oldu. Ahilik kardeşlik ve doğruluk ilkesi ile ticari ahlakı, paylaşmayı ve dayanışmayı gösterir. Ayrıca, 2023 hedeflerine güvenli ve istikrarlı adımlarla yürüyen Türkiye’nin manevi muhafızı ve sağlam yapı taşlarından biri olmaya devam edecektir. Bu nedenle esnaf ve sanatkârımız başta olmak üzere bütün milletimizin Ahilik Haftası'nı kutluyorum.
“Şuan ilimizde devam eden Ahilik Haftası Kutlamalarına bilindiği üzerine Dünya Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan teşrif edecekler. Saat 13.00'da Cacabey Meydanı'ndan Ahiliğin Başkenti Kırşehir'den tüm Dünya'ya mesaj verecek. En son 2016 yılında Kırşehirimize gelen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, inanıyoruz ki Kırşehir'e büyük müjdeler verecektir. 
“Meydandaki programın ardından Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte AK Partimize yeni bir vizyon kazandıran Lale Cami yanındaki AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışını Saat 15:00’da yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızı Kırşehir'den ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak hizmet ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde misafir edeceğiz. Buradan bütün Bozkırın evlatlarına tüm Kırşehirli hemşerilerimi Cacabey Meydanı’na ve yeni hizmet binamızın açılışına davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)