Kırşehir İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Milletvekili Mustafa Kendirli’ye sordu:

“Çiçekdağı Hükümet Konağının kaderi de Kırşehir Hükümet Konağı gibi mi olacak?...”

    İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin Çiçekdağı ilçesine yapılacağını açıkladığı Hükümet Konağı ile Emniyet Müdürlüğü binalarının akıbetinden kuşku duyduklarını bildirdi.
Kırşehir Hükümet Konağı’nın yapımı devam ederken milyonlarca TL hovardaca harcanmasına rağmen projenin iptal edilip Kredi Yurtlar Kurumu’na devredilmesini eleştiren Başkan Müfit Göçen, “Acaba Çiçekdağı Hükümet Konağı’nın kaderi de Kırşehir Hükümet Konağı gibi mi olacak? Burasıda seçim yatırımı olarak mı kalacak?” diyerek tereddütlerini dile getirerek Milletvekili Mustafa Kendirli’ye soru yöneltti. 
Kırşehir Hükümet Konağı’nın yanında dönen tren yolu, çevre yolu, Tuz Köy Havalimanı Yolu ve raylı sistem vaadlerinin de yılan hikâyesine döndüğüne dikkat çeken İYİ Parti İl başkanı Müfit Göçen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:
“AKP Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli geçtiğimiz günlerde Çiçekdağı ilçesine Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapılacağını, bu konuda İç İşleri Bakanlığınca proje talimatı verildiğini, vatandaşın kolay ve kaliteli hizmete ulaşacağını ve inşaatın kısa sürede başlayacağını müjdelemiştir. Biz halkımıza ve şehrimize yapılacak her hizmetin arkasındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız. Kendilerine teşekkür ederiz.
“Fakat; daha önce bunların yapıyoruz, yaptık, yapacağız, gurur duyulacak, bakanımızla görüştük diye verdikleri beyanları, reklamları, billboard önünde verdikleri pozları hatırlayınca yeni projelerinden şüphe duymamak mümkün değil.
“Bildiğiniz gibi zaman içerisinde bu iktidarın temsilcileri, Çiçekdağı Hükümet Konağı için kamuoyuna yaptıkları övgü dolu çalışmaların benzerini Kırşehir Hükümet Konağı içinde yapmışlar, Sayın Başkanın memnuniyetini, çok iyi hizmet verileceğini, projenin çok iyi olduğunu ifade edip seçim dönemlerinde kamuoyuna ‘durmak yok yola devam’ diyerek sunmuşlardı. Daha sonra proje yapıldı, iş ihale edildi temeline duyumlarımıza göre 571 kazık atıldı, sonra bütçede yok, para bitti diye milyonlarca TL hovardaca harcanmasına rağmen proje iptal edilip, Kredi Yurtlar Kurumuna devredildi. Acaba Çiçekdağı Hükümet Konağının kaderi de Kırşehir Hükümet Konağı gibi mi olacak? Burasıda seçim yatırımı olarak mı kalacak? Bunu açıklamalılar. Bu tereddütlerimizin daha birçok sebebi var. Kırşehir Hükümet Konağı’nın yanında yılan hikâyesine dönen Tren Yolu, Çevre Yolu, Tuz Köy Havalimanı Yolu ve raylı sistemi bu örneklerden bazılarıdır.
“Sayın Milletvekili Mustafa Kendirli; Kırşehir Hükümet Konağı’na bütçede para yok diyen ve Çiçekdağı Hükümet Konağı yapımına bütçede para ayıran İçişleri Bakanlığı değil mi? Lütfen Çiçekdağı Hükümet Konağı ile birlikte Kırşehir Hükümet Konağı’nı yeniden canlandırın. Yoksa bu şaka gibi tasarrufunuz hayatınızın her anında karşınıza olumsuz olarak çıkacaktır. Kırşehir halkı sizin ‘sembol yapıda, ulaşımı ve kullanımı kolay, devletin gücünü görebileceği, insan odaklı hizmetini’ görmeye layık değil mi?
“Gelin Kırşehir için birlikte olalım, Kırşehir’de yarım bırakıp, KYK'ya devredilen Hükümet Konağı için gerekeni yapın ki Çiçekdağı içinde aynı senaryonun uygulanmayacağına inanalım. Çiçekdağı’nda temel atma törenine katılıp sizleri yürekten alkışlayalım.” (HABER: BEYHAN BALLI)