Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Teşkilatı ile Gençlik Kolları’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle şehir pazarında esnafa ve vatandaşlara limonata ikram etti.
CHP Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Başkanı Baran Genç, Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, bazı İl Genel Meclisi Üyeleri ile bazı partililerin de bulunduğu etkinlikte sıcak havada satış yapan Pazar esnafı ile pazara gelen vatandaşlara limonata dağıtarak az da olsa serinletti.
Milletvekili Metin İlhan ile Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Pazar esnafı ile vatandaşların istek ve sorunlarını dinlerken, İl Başkanı Baran Genç, partisinin bu tür etkinliklerinin her ay devam edeceğini söyledi.
Şehir pazarında yapılan bu etkinlik sırasında pazara gelen vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymayarak çok yakın mesafede alış veriş yaptıkları, maske takmadıkları görülürken, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bu konuda vatandaşları sık sık maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyardığı görüldü.
Bu arada vatandaşlar pazar fiyatlarının yüksek olduğundan yakınırken, alım güçlerinin her geçen gün düşmesinden şikâyet etti ve Başkan Ekicioğlu’ndan fiyatların aşağıya çekilmesi konusunda destek talep ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)