Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Aralık Perşembe günü  bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere şehrimize gelecek.
CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç’in gazetemize verdiği bilgiye göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saat 11.00’de Mavikent Dinlenme Tesislerinde karşılanacak.  Saat 11.30’da Kırşehir Belediyesi’ne gelerek Başkan Selahattin Ekicioğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgiler alacak olan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Ahi Evran-ı Veli Türbesi ve Külliyesi’ni ziyaret edecek. 
Kırşehir Belediyesi tarafından ayakkabı boyacıları için yaptırılan Lostra Salonu’na geçecek olan Kılıçdaroğlu, Ankara Caddesi, Yeni Çarşı, Uzun Çarşı ve Buğday Pazarı’nda esnafları ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinleyecek. 
CHP lideri Kılıçdaroğlu, saat 15.00’da Külliye girişindeki otoparkta kurulacak Halk Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya gelecek.
Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde ikram edilecek yemeğin ardından Kırşehir’den ayrılacak. (HABER: BEYHAN BALLI)