CHP Kırşehir İl Örgütü adına İl Başkanı Baran Genç, ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere bir mektup gönderdi.

Atatürk ilke ve devrimleri ışığında ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için gençlerin elinden geleni yapacaklarına emin olduklarını, bu nedenle önümüzdeki ilk genel seçimde kullanacakları ilk oyun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen CHP İl Başkanı Baran Genç, gençlere gönderdiği mektupta şunları ifade etti:

“Köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyetlerinden ve Milli Mücadeleden alan Cumhuriyet Halk Partimizin Kırşehir İl Başkanlığı adına size bu mektubu yazıyoruz. Siz ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanı emanet ettiği geçler olarak önümüzdeki seçimde ilk oyunuzu kullanarak vatandaşlık görevinizi yapacak ve ülkemizin geleceğine yön vereceksiniz.

“Değerli kardeşim, günümüz gençliği olarak sizler ülkemizin mevcut durumunun farkındasınız ve ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz. Atatürk ilke ve devrimleri ışığında ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için elinizden geleni yapacağınıza eminiz. Önümüzdeki ilk genel seçimde kullanacağınız ‘İLK Oy’unuzun ülkemize, milletimize ve size hayırlı olmasını diler, saygı ve sevgilerimizi sunarız.” (HABER: BEYHAN BALLI)