CHP-İYİ PARTİ’nin Kuşdilli Mahallesi, Kazankaya Caddesi Ali Çam camii yanında oluşturulan Ortak Seçim Koordinasyon Merkezi bugün düzenlenecek törenle açılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Eczacı Baran Genç ve Partisi Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, bugün saat 13:30’te CHP-İYİ Parti Ortak Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına bugün Kırşehir halkını davet ettiler.
Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da katılacak.
İl Başkanı Eczacı Baran Genç ve Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, yaptıkları çağrıda, 31 Mart yerel seçimleri öncesi şehrin tüm noktalarında herkesle buluşmaya devam ettiklerini belirterek, CHP ve İyi Parti ittifakı ile birlikte Terme Caddesi'nde bulunan ve 19 Ocak Cumartesi günü Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışının ardından 9 Şubat Cumartesi günü saat 13:30’da Kuşdilli Mahallesi Kazankaya Caddesi Ali Çam Camii Yanı 8 Numarada CHP-İyi Parti Ortak Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştireceklerini duyurdular.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Baran Genç ve Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'ın da katılacağını belirterek "31 Mart yerel seçimlerinde CHP ve İyi Parti ittifakı olarak seçim çalışmalarını yürüteceğimiz CHP-İYİ Parti Ortak Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına tüm Kırşehir halkını bekliyoruz." dedi. (HABER MERKEZİ)