Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı Büyük Kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 24 Aralık 1919 yılında Kırşehir’e gelişlerinin 99. yıldönümü kutlama programında andı.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları başkanı ve üyeleri ile Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve üyeler önce Kırşehir valiliği tarafından düzenlenen Gazi Parkı’ndaki törene katıldılar, programın ardından, Atatürk’ün karşılandığı Kılıçlı Köprüsüne yürüdüler.
Buradaki programa; CHP İl ve Merkez İlçe örgütü, İYİ Parti İl ve ilçe Teşkilatı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve çeşitli sendikalar destek verdi.
Burada kısa bir konuşma yapan CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu; “Kırşehirliler olarak, 99 yıl boyunca her 24 Aralık gününü, Anadolu’ya bir umut ışığı olarak doğan Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamanın onur günü olarak yaşıyoruz” dedi.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ise; 24 Aralık 1919’dan bu yana kalpleri Atatürk sevgisiyle çarpan Kırşehir halkının, Türk milletini layık olduğu çağdaş uygarlık düzeyine ulaştıracak yenilik ve ilerleme yolunda yorulmadan büyük önderinin izinde olduğunu dile getirdi.
Yürüyüş ve etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)