CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan:
“CHP Atatürk’ün çizdiği yolda
İlerlemeye devam edecektir…”

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP’nin kuruluşunun 97. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
CHP’nin Atatürk’ün yolunda, O’nun çizdiği yolda ilerlemeye devam edeceğini ifade eden Milletvekili Metin İlhan yayınladığı mesajında şunları ifade etti:
“Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, O’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşını oluşturan değiştirilemeyecek ve vazgeçilemeyecek ilkeleri doğrultusunda çizdiği yolda ilerleyişine devam edecektir.
“Her geçen günün ardından, o günün ya da o dönemin şartlarının topluma her alanda getirdiği olumsuz yansımaları olan olay veya her türlü durum karşısında Cumhuriyet Halk Partisi, halkın yanında yer almayı sürdürerek dayanışmanın gücünü ortaya koyan mücadeleci ruhu ve duruşu daima gösterecektir.
“Partimiz, Cumhuriyet’in kurulması sürecinde ve sonrasında aydın, çağdaş bir toplum yaratmada, ulusun refahı, özgürlüğü, bağımsızlığı ve egemenliği adına yapılan tüm devrimlerin bugün de; çağın getirdikleri ile toplumun daha da ileriye taşınmasına katkılar sunarak ilelebet desteğini elden bırakmayacak ve bu topraklarda hep bir arada yaşayan bizlerin haklarını koruyarak ilkeli bir çizgide yol alarak, geleceğe ışık saçarak umut olacaktır.
“Bu çerçevede, güçlü demokrasilerin varlığını sürdürmesi gerektiğini, modern ve uygar bir toplum olmanın, insan haklarının, temel hak ve özgürlüklerin, eşitlik ve adalet ilkelerinin bir toplumun varlığı ve bağımsızlığı için büyük bir önem arz ettiğini her defasında vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin 97. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)