CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu geleceğimizin mimarları olan gençlere seslendi:

“Bu yerel seçimler geleceği yeniden
belirlemenin ve demokrasiyi yeniden
hakim kılmanın seçimi olacaktır!”

EKİCİOĞLU: “Biz biliyoruz ki en akılcı projeler siz gençlerden çıkar!”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 7 gün kaldığını ifade ederek ilk defa oy kullanacak olanlar da dahil gençlerin Kırşehir'in geleceğinde çok önemli yerleri olduğunu söyledi.
Ekicioğlu gençlere yaptığı çağrıda şunları söyledi:
"Sevgili gençler, 31 Mart 2019 yerel seçimleri geleceği yeniden belirlemenin ve demokrasiyi yeniden hakim kılmanın seçimi olacaktır. Yerelde iktidar olamayanın genelde de iktidar olamayacağının bilincindeyiz. O yüzden biz bu yolculuğa sizlerle birlikte başlayalım diyoruz. Bu yolculuğun en yeni, en dinamik ve en uzun vadeli hedefi olan kitlelerini bu yıl ilk defa oy kullanacak olan kardeşlerimizle birlikte sizler oluşturuyorsunuz.
“Temiz bir şehir özlemi içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Sokaklarıyla, parklarıyla yollarıyla, trafiğiyle, kültür-sanat alanlarıyla, spor tesisleriyle yaşanabilir bir kent istiyorsunuz. Birlikte karar alıp birlikte uygulayacağımız projelerimiz olacak. Demokrasinin hedefe ulaşıldığında inilecek bir teren olmadığını birlikte kanıtlayacağız. Biz biliyoruz ki en akılcı projeler siz gençlerden çıkar. Gençliğin; öğrencisiyle, çalışanıyla söz sahibi olmasını istiyoruz. Geleceğimiz önümüzde duruyor ve onu henüz hiçbirimiz yaşamadık. Yaşamak istediğimiz geleceğimizi hiç kuşkunuz sizlerle birlikte kuracağız.
“Eğitimde fırsat eşitliğini biz sağlayacağız. Eğitimin her kademesiyle paralı hale geldiği son yıllarda, parası olmayana umut yaratma arzusundayız. Yeterli ve nitelikli eğitim almak her gencin en doğal hakkıdır. Ücretsiz sınavlara hazırlık kursları açmak en önemli hedeflerinizden biri olacaktır.
“Sevgili gençler, geleceği birlikte kurmak ve yaşanabilir bir kent yaratmak için sizlere ihtiyacımız var. Umudu olmayanlar geleceği kurgulayamazlar. Gelin birlikte umut edelim ve birlikte kuralım. Unutmayın ki sizler olmadan yarınlarımız da olmayacak. O nedenle gelin umudu birlikte ekelim! 31 Mart yerel seçimlerinde geleceğimizi birlikte belirlemenin ilk adımını atalım. Hepinize sonsuz sevgilerimle!" (HABER MERKEZİ)