Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu:

“BU YAZ SEZONUNU ÇOK İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Ekicioğlu: “Söz verdik; yapıyoruz. Girilmedik ve yenilenmedik yol bırakmayacağız. Her şey Kırşehir için”

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir halkının çağdaş ve modern bir Kırşehir’de yaşamayı hak ettiğini ve bu nedenle şehrin muhtelif bölgelerinde yatırım ve hizmetlere hız verdiklerini açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Kale Eteği ile eski Buğday Pazarı ile Yenice Mahallesi’nde ana cadde ve bulvarlarda yol ve kaldırım yapım çalışmalarını tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yenice Mahallesi Kapıcı Camii Arkası, 175 ve 176. Sokaklarda da asfalt hazırlık çalışmalarına başladıklarını söyledi.

 “Söz verdik; yapıyoruz. Girilmedik ve yenilenmedik yol bırakmayacağız. Her şey Kırşehir için” diyen Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir halkı her şeyin en iyisine layıktır. Kırşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz ve tüm yollarımızı yenileyeceğiz.”

Geçmiş Belediye yönetimlerinde hizmet götürülmeyen mahallelere öncelik verdiklerini belirten Başkan Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi söz verdik yapıyoruz, girilmedik ve yenilenmedik yol bırakmayacağız. Ekiplerimiz hiç ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Amacımız en kısa zamanda eksik kalan yol ve kaldırımları tamamlayarak Kırşehir’i yepyeni bir görünüme kavuşturmaktır. Kırşehirli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu bağlamda da gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırşehirli hemşehrilerimiz şunu bilsinler ki Belediye olarak yapmamız gereken ne varsa halkımızın istek ve beklentilerini de dikkate alarak çalışmaya devam edeceğiz. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ekiplerimiz ilimizin çeşitli yerlerinde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarına devam ediyor. Her türlü ekonomik sıkıntılara rağmen Kırşehir Belediyesi’ni düzlüğe çıkarmakta kararlıyız. Yıllarca hiçbir altyapı ve üst yapı hizmeti almayan, adeta mahrum bırakılan mahallerimize öncelik veriyoruz. Bu bölgelerde kaldırım, kilit parke ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. Hedefimiz bütün Kırşehir halkını daha çağdaş ve modern bir kentte yaşatmaktır. Bunun için de ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz.”

Başkan Ekicioğlu, halen şehrin ana arterlerinden biri olan Yenice Mahallesi Kapıcı Camii Arkası, 175 ve 176. Sokaklarda altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini ve en kısa sürede bitirerek bu sokağı da modern bir görünüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi. (HABER: BEYHAN BALLI)