İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi: “Bu salon AK Parti’ye yakışmıyor”

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Merkezi’nde yapılan bayramlaşmada konuşan AK Parti’li İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi, katılımın azlığına sitem etti ve “Bu salon AK Parti iktidarına bu salon yakışmıyor” dedi.
Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Başkanı Muzaffer Aslan, Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ve parti yöneticilerinin katılımı ile yapılan bayramlaşmada konuşan İl Genel meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi, Kırşehir’de Belediye Başkanlığını kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
Kırşehir’de yerelde iktidarda salonlar almazken, şimdi katılımın az olmasına sitem eden Seyfi şunları söyledi:
“Ben bir çok programa katıldım burada. İktidar bizdeyken, belediye bizdeyken bu salonlar kesinlikle almıyordu. Dışarılara taşıyordu. Ama maalesef kaybettik. Bu kaybetmede hep kendi hatalarımızdan kaynaklanan birilerinin birilerine kızarak vay işte şuna mı oy vereceğim, buna mı oy vereceğim falan mantığıyla hareket ettiler. Ben birkaç kere buradaki toplantılarda söylemiştim arkadaşların bazıları burada var. Yarın biz kaybettiğimiz de meydan da içki şişeleriyle dolaşırlar. O meydan da bizim belediye başkanımız on yıldır hizmet ediyordu. Ve orada sürekli fakir fukaraya yemek dağıtıyordu. Bu sene orada ne oldu? Sanatçılar geldi, sanatçılar geldiğinde Kandil’e selam gönderdiler. Arka tarafta içki şişeleriyle dolaştılar. Buna müsebbip olan arkadaşlarımız da her halde onur duymamışlardır. Gerçekten buruk bir bayram. Bu durum iktidar partisi AK Parti’ye yakışmıyor. Bunda hepimizin suçu var. İnşallah bundan sonraki bayramlar o hezimetin altından kalkarak daha şaşalı, daha güzel geçer temennisiyle hepinizin bayramını kutluyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)