Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık basınla buluştu

Bu kötü gidişe birlikte 
“DUR” diyeceğiz…

Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığı’nı yaptığı Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık Kırşehir’de basınla bir araya gelerek Kırşehir Yönetim Kurulu’nu tanıttı ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.
Başkan Baltalık yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Bugün siz basın mensuplarımızın ilk kez karşısında olmaktan son derece mutluyuz. 
Muharrem İnce’ye, Memleket Partisi yönetim kuruluna inanmış ve gönül vermiş insanlar olarak GÜÇLÜ, ATATÜRKÇÜ VE AYDINLIK bir TÜRKİYE için, ülkemize ve insanımıza hizmet etmek için yola çıktık, yolumuz uzun ve elbette zorlu, ancak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 
Bizler, çok heyecanlı ve büyük özveri duygusu içindeyiz. Ülkemizin artık yeni bir parti seçeneğine ihtiyacı olduğu çok net bir şekilde ortadadır.
Aslında konuşulması gereken çok şey var. Özellikle son 19 yılda bu ülkede neyin eksik kaldığını, nelerin yanlış gittiğini çok net gördük, acı bir şekilde yaşadık ve deneyimledik. 
 İktidarda kalmak için sıkmayacakları el olmayan bir iktidar partisi ile Türkiye yönetilemez. Bugün Türkiye’de evine ekmek götüremeyen insanlar varken, her şeyi güllük gülistanlık gösteren iktidar partisi, bu kötü düzende köyü köpeksiz bulup, değneksiz geziyor.
Evet, İktidar bugün her istediğini yapıyor, âmâ bunu da düzgün, sağlam bir muhalefet olmadığı için yapabiliyor. Çünkü iktidar ile muhalefet ne yazık ki, aynı kafada ilerliyor. Biz Türkiye için demokrat bir akıl istiyoruz.
Merak etmeyin, uçurumun kenarında ki bir Türkiye’ye ye,  bu kötü gidişe birlikte “DUR”diyeceğiz. Bu ülkeyi kokmuş, çürümüş siyasetçilerden kurtaracağız. Akıl, hukuk, bilim, siyaset ve vicdanı öne çıkaracağız.
Özellikle eğitimde ne kadar başarısız politikalar izlendiğinden yola çıkarak eğitime, kadına ve çocuğa  değer vereceğiz. Siz basın mensubu arkadaşlarımız ile de her zaman diyalog içerisinde olacağız. 
“Biz 7 göbektir Atatürkçüyüz, 1923'den beri CHP’den başka partiye oy vermiyoruz, Ne yapalım Ak Parti mi gelsin?” diyenlerin yeri de Memleket Partisi…
“Ben ülkücüyüm ama bu MHP’yi Erdoğan’ın peşine taktılar” diyen Ülkücülerimizin yeri de Memleket Partisi…
CHP’ye kızıp İYİ Parti’ye giden, boşlukta kalanların yeri de Memleket Partisi...
Türkiye’deki bu düzenin değişmesini isteyen her vatanseverin, yeri de Memleket Partisi...
Hepimiz biliyoruz ki ,artık bu ülkenin Muharrem İnce gibi yenilikçi, dürüst bir lidere ihtiyacı vardır. Biz siyasete nezaketi getireceğiz. Biz siyasete vicdanı, zekâyı getireceğiz. Akıllı siyaset yapacağız.
Bizim diğerlerinden farkımız, günü birlik siyaset yapmayan, memleketimizi daha huzurlu ve yaşanılır hale getirmeyi hedefleyen, bunun içinde canla başla çalışan bir parti olmamızdır.
Yaşadığımız bu düzende artık Türkiye’nin tek umudu Memleket Partisidir.
Geldiğiniz ve kıymetli vakitlerinizi ayırdığınız için her birinize çok teşekkür ederim.”
Memleket Partisi Kırşehir Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 
Kurucu İl Başkanı Gülay Baltalık, Merkez İlçe Başkanı Ömer  Zengin,  Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Koyuncu,  Eğitim Sekreterlik Başkan Yardımcısı Suat Yiğit, Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cansu Kılınç, Sivil Toplum Kuruluş Başkan Yardımcısı Tuncay Umucu,  Sayman Oktay Sungur, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Avkapan, Hatice Özer, Gülçin Şahan, Mustafa Aslan, Engin Mahlut, Semih Akbayır, Deniz Demir, Hasan Altun, 
İhsan Duğan, Aygün Köktaş, Özgen Sacıhan, Ercan Yüksel, Ahmey Öksüz, Muhittin Demir, Aykut Tekeli. (HABER: BEYHAN BALLI)