Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 31 Mart seçimlerindeki hedefini açıkladı:

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

Yeni dönemde Belediye Meclis asıl ve yedek üyelerinin her birine sorumluluk vereceklerini açıklayan Başkan Bahçeci: “10 yıllık görev süremiz içinde sorumluluğumuzu hep yürekten hissederek layıkıyla taşıdık”

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ve Belediye Başkan Yaşar Bahçeci İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adayları ile bir araya geldi.
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen toplantıda meclis adaylarına hitaben birlik ve beraberlik mesajı veren İl Başkanı Aslan, “Bu emaneti teslim aldıktan sonra da Kırşehir’in her karışına eşit mesafede hizmet götüreceğiz inşallah. Ama bunun için sizlere ihtiyacımız var. Sahada birlik beraberlik içinde olalım ve 31 Mart´ın ardından zafere hep birlikte ulaşalım. Çünkü AK Parti ile Türkiye´nin kaderi şuanda birleşmiş durumda. Kırşehir AK Parti tarafından yönetiliyor. Kırşehir’in kaderi de şuan AK Parti ile eşleşmiş durumda. Kırşehir’imizin, halkımızın bize ihtiyacı var. Böyle bir durumda hepimiz elimizden geleni yapalım” dedi.
Belediye ve İl Genel Meclisi üyelikleri için müracaat yapan kişilerin hepsinin birbirinden nitelikli, vasıflı ve donanımlı kişiler olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, “Belediye Meclisi Adaylarımız ve İl Genel Meclisi Adaylarımız ile güzel bir toplantı gerçekleştirdik, inşallah şehrimize güzel hizmetlere imza atacağız, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Bu bizler ve partimiz adına elbette gurur. Böyle bir sorumluluğu almak için yola çıktığınız için hepinizi tebrik ediyorum, kutluyorum” dedi.
Belediye meclisi üyelerine çeşitli görevler verileceğini söyleyen Başkan Bahçeci, “Bu dönem ki belediye meclis üyelerimiz yedekler de dahil sadece toplantıdan toplantıya görev yapmayacaklar. Her birine sorumluluklar vereceğiz. Tüm mahallemizin sorunlarını sıkıntılarını her şeyini o arkadaşlar takip ederek koordinasyonlarını sağlayacak ve de en verimli, en mükemmel hizmetleri onların performanslarıyla ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı.
Toplantıda 10 yıllık dönemde yaptığı çalışmalardan kısaca bahseden Başkan Bahçeci ''Belediye Meclisinde 10 yılda çok uyumlu bir çalışma yürüttük. Sorumluluğumuzu hep yürekten hissederek layıkıyla taşıdık. Çok güzel meclis çalışmalarımız oldu. Meclisimizde de her zaman birlik ve beraberliği muhafaza ettik. Alacağımız bütün karalarda sağduyulu olmaya, yanlış yapmamaya özen gösterdik. Çok güzel işler, çok güzel çalışmalar yapıldı. İnanıyorum ki alabileceğimiz en yüksek oyla bu seçimden de başarıyla çıkıp, en yüksek oranda meclis üyesi alacağız" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)