Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’a cevap verdi:

“Belediyemizin çalışmalarını baltalamaya sizin gücünüz yetmez”

AK Parti Belediye Başkanı’nın Kırşehir Belediyesi’nin ağaçlara ve yeşile zarar verdiği yönündeki iddialara ilişkin Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bir açıklama yaptı.

Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı'ndaki yol ve kaldırım çalışmalarının özenli bir şekilde yürütüldüğü, ekiplerin kaldırımlarda bulunan ağaçlara zarar vermediği belirten Başkan Ekicioğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi’nin cadde ve sokaklarımızın eksik olan yol ve kaldırımlarını tamamlama çalışmalarından rahatsız olan bazıları bir ağaca beton değdi diye Belediyeyi hedef göstererek saldırmıştır.

AKP İl Başkanı da şehri betona çevirdiniz diye açıklama yapıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bu şahsiyetin açıklamaları kendisiyle çelişen, yalan ve iftiraları barındırmaktadır. Ar damarı çatlamış bu şahsiyet, “Millet Bahçesi yapacağız çevreyi yeşillendireceğiz, Karayollarını verin park yapacağız” diye yalandan naralar atmaktadır. Bu kadar yalancı ve iftiracı bir zihniyete sahip bir il başkanı, Kırşehir Halkından utanmıyorsun. Dönemin Valisi, AKP Milletvekili, İlçe belediye başkanları ve ittifak ortağın MHP İl Başkanı’nın yanında “Millet Bahçesi yapacaksınız buyurun Kentpark’ın devamından MEYTAŞ’a kadar uzanan araziyi tahsis edelim” dediğimizde siz de oradaydınız. Yalan ve iftira atarak siyaset yapmak sizin bitmişliğinizin ve tükenmişliğinizin göstergesidir. Bakanı aldınız Bağbaşı’na götürdünüz. Oranın da uygun olmadığını gördüğünüzde, projesi bitmiş ve ihale aşamasına gelmiş “Karayollarını verin park yapacağınız” dediniz. Size 200 bin dönümlük yer gösteriyoruz. Yapacaksanız gösterdiğimiz uygun alana Park yapın.

Bir ağaca beton değdi diye çevreci kesilen FETÖ’cü şahıs ve AKP İl Başkanı, bu kadar çevreyi seviyorsanız şehrin merkezindeki taş ocağına duyarlı olun. Ülkeyi beton şantiyesine çevirmekle kalmayıp, yaşanan yolsuzluk, usulsüzlük ve rant oluşumunun sorumlularının içinde sizler de yer almaktasınız.  Cennet koylarımızdaki ağaçları kesilen, beton dökülen ve sonrasında otel yapılan yerlere duyarlı olun. Atatürk Orman Çiftliği talan edilirken, betonlaştırılırken neden tepkisiz kaldınız?! Yeşili seviyorsanız aşağıda yer alan iki fotoğrafa bakın, bu sizin eseriniz.

Kırşehir Belediyesi’nin çalışmalarından rahatsız olan siyasiler ve FETÖ’nün siyasi ayağı, Belediyemizin çalışmalarını baltalamaya sizin gücünüz yetmez. Az kaldı, Geliyor gelmekte olan!” (HABER MERKEZİ)