Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Belediye’yi ziyaretinde Başkan Bahçeci’yi çalışmalarından dolayı kutladı:

“Başkanımızın yeni dönemde de Kırşehir’i daha büyük hizmetlerle buluşturacağına inanıyorum”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, dün bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Kırşehir’e geldi ve Kırşehir Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Çeşitli programlara katılmak için Kırşehir’e gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret ederek bilgiler aldıktan sonra Milletvekili Mustafa kendirli ve kalabalık bir bakanlık bürokratlarıyla Kırşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Başkan Bahçeci ziyarette yaptığı konuşmada, “Sizleri ilimizde ve Belediyemizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Kırşehir ile ilgili her konuda yanımızda oldunuz” dedi.
Başkan Bahçeci, içme suyu kireç arıtma, tabiat parkı ve çiftçilerimize alım garantili ekim yaptırma konuları çözüme kavuşacağını da söyledi.
Başkan Bahçeci daha sonra on yılda Kırşehir’e yaptığı hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi.
Başkan Bahçeci, 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilip, hazırladıkları 41 projeyi de hayata geçirerek, Kırşehir’i Türkiye’nin en modern ve yaşanılır kenti yapmakta kararlı olduklarını ifade etti.
Kırşehir’in yıllarca çözümlenemeyen pek çok sorununu bakanlıkların verdiği büyük desteklerle çözümlediklerini, yeni dönemde de önemli projelerle Kırşehir halkının karşısına çıktıklarını anlatan Başkan Bahçeci, Tarım ve Orman Bakanlığı’na da verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Bakan Pakdemirli, “Kırşehir Belediye Yaşar Bahçeci halkla hayal edip, halkla yürüyen ve halkla başaran anlayışına inanarak önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de bu anlayışla Kırşehir’i daha büyük hizmetlerle buluşturacağına inanıyorum” dedi.
Bakan Pakdemirli, “Belediye Başkanımız Kırşehir için çok güzel hizmetler yapmış. Bizler de böyle başarılı bir başkanın projelerine destek olmak için elimizden gelen yardımları bakanlık olarak yapacağız” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Başkan Bahçeci’nin yaptığı sunumun ardından yaptığı açıklamada, “Kırşehir’e gerçekten çok güzel projeler kazandırmışsınız. Yapılacak projelerde destek olmak lazım. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi ve bakanlık bürokratlarına talimat vererek, “Kırşehir ile ilgili her türlü projelere destek olalım” dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ziyaretin sonunda Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye günün anısına Kırşehir’i simgeleyen hediyeler takdim etti.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin de Bakan Pakdemirli’ye 40 numaralı forma takdim etti. (HABER MERKEZİ)