İYİ Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Meral Akşener’in de katıldığı İl Başkanları toplantısı hafta sonunda gerçekleştirildi.
Kırşehir İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen’in de katıldığı toplantı; İl Başkanlarının pandemi kurallarına uygun olarak, gruplar halinde yapıldı. Toplantıda genel sorunların yanı sıra, illerin kendi sorunları da masaya yatırıldı.
Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir’in sorunlarını sıralayarak, “Halkımızın geneli çok sıkıntılı, çözüm bekleyen oldukça fazla konular varken iktidar partisinin temsilcileri hayal dünyasında yaşıyor, partizanlık uğruna devlet imkanlarını heba ediyorlar” diye başladığı sunumda; Kırşehir’in sağlık, işsizlik sorunları ayrıca esnaf, sanayicilerin, çiftçilerin, emeklilerin, öğrencilerin ve destek bekleyen işsizlerin, haksızlığa uğrayanların durumu ile Kırşehir ‘de yapılan birçok haksızlığa ve göz boyama çalışmalarını anlattı. 
Başkan Göçen, “Kırşehir’e bu iktidar tarafından yapılacağı, kendilerini överek anlattıkları Hükümet Konağı inşaatını bütçe yok diyerek KYK’ya devrettiler ama Çiçekdağı İlçesine müjde olarak Hükümet Konağı açıkladılar. Sonu aynı olacak diye korkuyorum. Yıllardır her seçim döneminde ortaya bıkmadan tekrar tekrar müjdesi verilen masal hikayesine dönen tren yolu ile havalimanı yolu, raylı sistem taahhüdü. 9 yıllık hastanemiz bırakılarak yeni hastane yapımı için girişimlerin yapıldığı, uzmanların ve halkın görüşü alınmadan alışkanlık haline gelen savurganca davranışların son örneğidir” diye devam ederek Kırşehir’in sorunlarını detaylı rapor olarak Genel Başkan Meral Akşener’e sundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konularla ilgili gerekli notlarını alıp sorunların yakından takipçisi olacağını iletti. Akşener, ayrıca tüm Kırşehir halkına ve Parti Teşkilatına selamlarını iletti. (HABER MERKEZİ)