Ankara’da yapılan "İYİ Parti İl Başkanları Çalıştayı" sona erdi. Çalıştaya Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen de katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve 81 İl Başkanının katıldığı çalıştay tamamlandı.

Çalıştayda Kırşehir‘i temsil eden İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Seçimler gerek zamanında olsun, gerekse erken olsun çok zaman kalmadı. Demokrasi konusunda anlayışları herkes tarafından bilinen iktidara karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız ve Kırşehir Teşkilatı olarak gerekli çalışmalarımızın çoğunu tamamladık.

Biz bu iktidarın gideceğine inancımız tamdır, ama asıl çalışmalarımız ondan sonra ülkemizin şartlarının iyileşmesi için gerekenleri doğru zamanda, doğru şekilde yapmak için alt yapı projelerimizi tamamlamamız lazım. Malum devletimizin ve ülkemizin geldiği bu kötü nokta tek adamın sözünün geçtiği, ben bilirim cümlesine kimsenin ağzını açamadığı ucube Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi acilen değiştirilerek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek, hukukun üstünlüğünü, güçler dengesini yeniden kurmak, adaleti ve tekrar milletin devletine ve demokrasiye güvenini sağlamak zorundayız. Bu düşüncelerin ise İYİ Parti iktidarı ile hayata geçeceği bir gerçektir.

“Milletimizin düşürüldüğü çıkmaz maalesef herkes tarafından hissediliyor, en kötüsü ise insanlar geleceğine dair herhangi bir umut besleyemiyor. Toplumun tüm kesimleri bu mevcut düzenden bir an önce kurtulmak istiyor. İktidar bunu çok iyi bildiği için kimine şahsi çıkarlar sağlayarak, geneli korkutarak güçlü oldukları algısını yaratıyor. Ülke içerisinde gerçekten çok sıkıntı var ama Kırşehir’de daha fazlasını hissediyoruz. Bir takım illerde hava alanı gibi bazı yatırımlar yapılıyor ama Kırşehir de AKP Milletvekili ve il yönetimi hala en büyük yatırımları (!) olduğuna inandıkları hükümet konağı inşaatına ne olacağı konusunda karar veremiyorlar. Hükümet Konağı mı olsun, Kredi Yurtlar Kurumuna mı bırakılsın? Bunların büyük düşünme kapasiteleri bile bu kadar. Zaten en büyük hizmetlerinin milletvekili sayısını 2 ye düşürmek olan AKP ve küçük ortaklarından başka bir şey beklenemez. Kırşehir inşallah AKP ve küçük ortaklarından kurulduğunda önce kötü gidişe dur diyecek, sonra da çekim merkezi olmak için çalışacaktır." (HABER MERKEZİ)