Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Başkan Selahattin Ekicioğlu ve Başkan Yardımcıları Başar Altuntaş ve Osman Uçar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret ederek, Kırşehir'e hizmet noktasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atacaklarını belirttiler.
Seçimlerde Kırşehir halkına verdiği vaadleri yerine getirmek için harekete geçen Belediye Başkanı Ekicioğlu, İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç Soyer’in bilgi ve tecrübelerinden yararlanacaklarını, özellikle kooperatifçilik yönündeki çalışmalarını Kırşehir’de de uygulamak istediklerini ifade etti.
Başkan Ekicioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı pek çok projeyi hayata geçirmek için çalışma ekibiyle harekete geçtiklerini ifade ederek, “Sayın Soyer başkanımın 2009-2019 yıllarında iki dönem Seferihisar Belediye Başkanı olarak görev yaptı ve burada uyguladığı projelerle hem ilçe, hem İzmir, hem de ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sundu. Biz onun bilgi, birikim ve tecrübelerinden istifa etmek istiyoruz. Kırşehir’de üretimi teşfik edeceğiz, kurmak istediğimiz kooperatifleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Hem üretimi arttıracağız, hem de insanlarımıza iş ve aş vereceğiz” dedi.
Başkan Tunç Soyer Kırşehir’in güzel bir seçim yaptığını, Kırşehir’in ve Kırşehirlinin her türlü hizmeti hak ettiğini ve Kırşehir’e hizmet noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Ziyaret Belediye Başkanı Ekicioğlu, İzmir büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i Kırşehir’e davet ederken, üzerinde 2012 yılında kaybettiğimiz “bozkırın tezenesi” neşet Ertaş’ın resmi bulunan bir plâket sundu. (HABER: BEYHAN BALLI)