Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 28 Ocak Perşembe günü Ankara’ya giderek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i makamlarında ziyaret etti.
Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Halk Ekmek Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioğlu’nu ziyaret ederek önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri Halk Süt, Halk Yoğurt ve Halk Peynir projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Başkan Ekicioğlu ardından Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret ederek, yapmış oldukları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeler hakkında Taşdelen’le karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.
Kırşehirli üreticiler tarafından üretilecek olan bu ürünlerin Ankara'daki satışının gerçekleştirilmesi hakkında istişarede bulunduklarını, üreten bir Kırşehir'i hep birlikte inşa etmeyi hedeflediklerini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Çalışmalarımızda sona geldik diyebiliriz. İlerleyen günlerde Halk Süt, Halk Peynir ve Halk Yoğurt projemizi hayata geçiriyoruz. Kırşehir'deki üreticilerinden alarak işleyeceğimiz ürünleri sadece Kırşehir'de değil Ankara'da da satışa sunmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve Halk Ekmek Genel Müdürü Sayın Dr. Hüseyin Velioğlu ile bir araya gelerek istişarede bulunduk ve başarılı bir görüşme oldu. Üreten Kırşehir'i hep birlikte inşa ediyoruz.'' dedi.  (HABER: BEYHAN BALLI)