Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bugün Kırşehir'e geliyor Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bugün Kırşehir'e geliyor

Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi Eski Vali Konağı önünden Basın Anıtı Kavşağı Hacıbey Konağı önüne kadar olan yolda yapılan sıcak asfalt çalışmasında sona gelindi.

Kırşehir Belediyesi ekipleri şehrin farklı noktalarında sıcak asfalt, kaldırım, kilitli parke, üstyapı ve peyzaj çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinden beri söz vermiş oldukları projeleri hayata geçirirken şehrin farklı mahalle, sokak ve caddelerinde de altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduklarını ifade etti.

Başkan Ekicioğlu, altyapı ve üstyapısı tamamlanan yerlerin halkımızın kullanımına hızlı bir şekilde açıldığını dile getirerek, amaçlarının Kırşehir’in her alanda daha rahat ve yaşanılır kent olması olduğunu dile getirdi.

Ekicioğlu, “Biz Kırşehir Belediyesi olarak, söz verdiğimiz tüm proje ve hizmet çalışmalarını yerine getirerek Kırşehir halkının daha modern bir şehirde yaşamanın olanaklarını hep birlikte yaratacağız. Her şey Kırşehir için.” dedi. (HABER MERKEZİ)