Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaz boyunca grup toplantılarını her hafta başka bir ilde yapma kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Niğde’deki toplantısına Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte katıldı.

 23 Ağustos 2022 Salı günü bir dizi ziyaret ve Grup Toplantısı için Niğde'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşan Başkan Ekicioğlu, Niğde halkı ve esnafıyla da buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

Niğdeli yurttaşların da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, "Umudun adı Kılıçdaroğlu", "Hak, hukuk, adalet" sloganları ile karşıladığına işaret ederek Türkiye’de artık demokrasiden ve özgürlüklerden yana bir dönüşümün başladığına dikkat çekti.

Niğde’de görüştükleri yurttaşların ve esnafın yaşanan ekonomik sıkıntılardan tüm Türkiye’de olduğu gibi derinden etkilendiklerine dikkat çeken Başkan Ekicioğlu, “Bizim de Kırşehir Belediyesi olarak her zaman söylediğimiz gibi tarımız stratejik bir sektör olduğunu ifade eden Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, çiftçinin çalışmazsa 85 milyon insanın aç kalacağına vurgu yapmıştır.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak, ülke ve dünya ölçeğinde yaşananlar ışığında geleceğimizi de düşünerek tarımsal sanayiyi geliştirme projelerine ağırlık veriyor ve uygulamak için çaba sarf ediyoruz.

Niğde ziyaretimizde yurttaşlarımızın gözünde büyük ustamız Neşet Ertaş’ın da söylediği Türküdeki gibi “Yine yeşillendi Niğde bağları” diyen umudu görüyor ve gelecek güzel günleri hep birlikte kuracağımızı söylüyoruz. Evet, yine yeşillenecek Anadolu’nun tüm coğrafyası; o günler çok yakın” dedi. (HABER MERKEZİ)