Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde Bilecik Başkanı Semih Şahin’in ev sahipliğinde yapılan CHP’li Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.
18-22 Ağustos 2021 tarihinde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun ve Kırşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan CHP’li Belediye Başkanları Toplantısının ardından, 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde Bilecik Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantılara katılan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir’in ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanlarında tanıtımlarını da yaptı.
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in ev sahipliğinde Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç katıldı.
Başkan Selahattin Ekicioğlu’nun da katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Cumhuriyet Halk Partisi il belediye başkanlarının sırasıyla periyodik olarak gerçekleştirdiği bir toplantıdayız ve şimdi sıra bizim şehrimizde. Ardahan, Edirne ve Bolu Belediye Başkanlarımız yoldalar. Bunun dışında Yalova’da hukuksal bir süreci olmasına rağmen biz kendisini belediye başkanı gördüğümüz için Yalova belediye başkanımız da bu toplantılara katılıyor” dedi.
Başkan Ekicioğlu CHP’li Belediye Başkanları Toplantısı nedeniyle Bilecikte bulunmaları sırasında bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi. 
Başkan Ekicioğlu, “İl Belediye Başkaları Toplantısı için bu ay 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde Bilecik'teydik. Buluşmamızda illerimizin sorunları, çözüm önerileri ve yapacağımız çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunarak verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz toplantılarda CHP’li Belediyeler olarak bir dayanıma içerisinde yapacak olduğumuz çalışmalarla ilgili de yol haritalarımızı belirliyoruz. Amacımız tüm illerimizdeki hemşehrilerimizin en iyi hizmeti almaları ve illerimizin de hem sosyo ekonomik ve kültürel kalkınması için yeni projeler üretmek. 3 günlük yoğun program içerisinde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün ile görüştük. Görüşmede illerimizin, esnaf, ticaret ve sanayi erbabının durumlarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Bilecik Edebali Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Arif Durmuş ile bir araya geldik ve iller arası kültür alış verişi ve dayanışmanın önemini vurgulamış olduk. CHP'li Belediye Başkanları olarak Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi ziyaretimizi gerçekleştirdik ve tarihsel ve kültürel birim ve zenginliklerimizi yerinde inceleme fırsatı bulduk. CHP'li Belediye Başkanları toplantılarının yapılmasında emeği geçenlere ve tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)