Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yıllık görev süresi içinde belediyecilik hizmetlerini her bölgeye eşit olarak ulaştırdıklarını, modern ve yaşanılır bir Kırşehir’i imar ettikleri söyledi.
Aktif belediyecilik anlayışını benimsedikleri için çalışmaları yerinde görmek ve ihtiyaçları gidererek ilerlemeye özen gösterdiklerini, Kırşehir’i vatandaşlarla birlikte yönettiklerini ifade eden Başkan Yaşar Bahçeci, “Makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan Kırşehirliye layıkıyla hizmet edebilmektir. Bu şehir bizim. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kadim şehri hak ettiği yerlere taşımalıyız. Küçüklerin abisi, büyüklerin bir evladıyız. Bu noktada Kırşehir halkından aldığımız enerji bize daha da heyecan veriyor. Mesaimizin büyük bir bölümünde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Mümkün oldukça onlarla iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Belediye çalışmalarında onların istek ve talepleriyle planlamalarımızı oluşturuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri şehrimizi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. 14 Mahallemize hizmet götürme noktasında büyük bir özveri ile çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kırşehir halkından aldıkları enerji ile daha çok hizmet ve yatırıma yöneldiklerini anlatan Başkan Bahçeci, “Bizim için halkımız olmazsa olmazımızdır. Halkımızın her istek ve şikâyetlerine anında müdahale ediyor, istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Sağ olsun halkımız da bu konuda hep bizlerin yanında oldu” diye konuştu
BELEDİYE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Kırşehir’in dört bir yanında çalışmalarımız devam ettiklerini kaydeden Başkan Bahçeci, “Bir taraftan kilitli taş bir taraftan asfaltlama çalışmalarıyla şehrimizin tüm mahallelerinde olacağız. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kırşehir’de önemli hizmetler gerçekleştirdik. Açtığımız yeni yollarla şehrimiz büyüyor ve gelişiyor. Bunun yanı sıra kilitli taş ve asfalt çalışmalarımızla sorunları bir bir çözüme kavuşturuyoruz” dedi.
AKTİF BELEDİYECİLİK YERİNDE GÖREREK YAPILIR
Göreve geldiği günden itibaren saha çalışmalarını bizzat takip ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Aktif belediyecilik anlayışını benimsediğimiz için çalışmaları yerinde görmek ve ihtiyaçları gidererek ilerlemeye özen gösteriyoruz. Belediyemiz ve mahalle sakinleri arasında köprü olan muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. İlk günden itibaren çalıştığımız için de doğru adımlar atmayı başarıyoruz. Yönetim prensibimizin temelinde daha güzel ve yaşanılabilir Kırşehir’in oluşumu var” şeklinde konuştu.
Kırşehir’in en güzel hizmetle layık bir kent olduğunu, 10 yıllık dönemde de Kırşehir’i modern ve yaşanılır bir kent haline getirdiklerini ifade eden Başkan Bahçeci, “Biz Kırşehir’in bugününü değil, geleceğini de düşünerek yapıyoruz. Kalıcı hizmetler gerçekleştiriyoruz. Günlük hizmetlerle değil, kalıcı hizmetlerle uğraşıyoruz. Yıllarca kimsenin cesaret edemediği yatırımları başarıyla gerçekleştirdik. Çünkü Kırşehir her şeyin en güzeline layık. Halkımızla sürekli istişare içinde olduk. 10 yıllık görev sürem içinde 24 saat telefonum açık oldu. Her hemşehrim her saat bana ulaşabildi, sorun ve sıkıntılarını imkânlar çerçevesinde çözüme kavuşturduk. Bundan sonra bu yoldan ayrılmadan, Kırşehirimizin ve halkımızın her türlü sorunlarını çözümleyerek, Kırşehir’i her alanda modernleşmiş, sorunlarını çözmüş bir kent haline getireceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)