Terme Caddesi esnaflarını ziyaret eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Kırşehir halkının teveccühü bizimle”

BAŞKAN BAHÇECİ: “BELEDİYE’DE HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HERKESİN BAŞKANI OLDUK”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde yoğun çalışma trafiğine devam ediyor. Başkan Bahçeci, Terme caddelerinde yoğun ilgi ile karşılaştı.
“On yıldır Halkımızla iç içeyiz. Gönül gönüleyiz” diyen Başkan Bahçeci, hiçbir zaman halkımızdan, esnafımızdan kopmadık. Hep iç içe olduk. Birbirinden önemli projeleri hep birlikte hayata geçirdik” diye konuştu.
Terme Caddesi esnafı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, tek tek işyerlerini ziyaret ederek, esnafın hal hatırlarını sorup, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.
Bahçeci tüm Kırşehir'i kucaklayan bir meclis listesi oluşturduklarını belirterek, “Biz Kırşehir'i seviyoruz. Bu kentin havasını soluyan, suyunu içen bir evladıyız. On yıldır yönettiğimiz belediyede hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olduk. Kapımız ve gönlümüz her zaman açık oldu. Tüm hemşerilerimizi kucakladık. Terme Caddesi esnafımızı ziyaret ettik, esnafımız dağ gibi arkamızda Allah’ın izniyle, sen çok çalıştın arkana bakmadan çalışmaya devam et diyorlar sağ olsunlar. 10 yıllık çalışmalarımızı ve yeni projelerimizi değerlendirdik, mesele Kırşehir ise her görüşten insanımız tek yumruk olmayı biliyor çok şükür” dedi.
Başkan Bahçeci, şöyle konuştu:
“Ben insanları seviyorum. İnsanlara faydalı olmayı, dertleri ile dertlenmeyi seviyorum. Kırşehir’imizin insanlarına hizmet edince mutlu oluyorum. Kırşehir'de tarafıma gösterilen ilgi ve alaka beni çok mutlu ediyor. On yıldır Halkımızla iç içeyiz. Gönül gönüleyiz. Hiçbir zaman halkımızdan, esnafımızdan kopmadık. Birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. 31 Marttan halkımıza inanıyor ve güveniyorum, bu güvenimiz boşa çıkmayacak inşallah. Kırşehir’imiz için, vatanımız için bir olacağız, şehrimizi daha güzel günlere taşıyacağız. Hep birlikte el ele, gönül gönüle, omuz omuza geleceğin Kırşehir’i için canla başla çalışacağız. Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin büyük coşkusu ile karşılaşıyoruz. Hepimizin ortak heyecanı Kırşehir’imizi Türkiye’nin en modern, çağdaş bir şehiri yapmak. Milletimize hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda Kırşehir İçin canla başla çalışacak, şehrimizi geleceğe taşıyacağız.” (HABER MERKEZİ)