Yarın bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırşehir’e gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ziyaret programında AK Parti’li Kaman Belediyesi varken, CHP’li Kırşehir Belediyesi’nin bulunmaması dikkat çekti. 
Kırşehir Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın programı saat 10.00’da Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak’ı makamında ziyareti ile başlayacak. Ardından Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Varank saat 12.00’de Kırşehir’e gelecek. 
Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret ettikten sonra yol güzergahındaki esnafı ziyaret ederek Ahi Evran’ı Veli Külliyesi’ne gelecek olan Bakan Varank, Külliye’de incelemelerde bulunacak ve buradan  AK Parti İl Başkanlığı’na geçecek. İl Başkanı Seher Ünsal ve partililerle bir süre görüş alışverişinde bulunacak olan Bakan Varank saat 15.30’da Cacabey Gençlik Merkezi’ni ziyaret edecek.
Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaretinin ardından Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek iş inşaları ile istişare toplantısına katılacak olan Bakan Varank, saat 17.30’da PETLAS Lastik Fabrikası’nı geçerek fabrika sahasında incelemelerde bulunacak olan Bakan Varank Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret edecek.
Bakan Varank’ın saat 19.30’da Kırşehir’den ayrılıp Ankara’ya döneceği öğrenilirken, bir süre önce Kırşehir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat  Kurum’un yaptığı gibi Kırşehir Belediyesi’ni ziyaret etmeyecek olması dikkat çekti.  (HABER: BEYHAN BALLI)