Vatandaşlarla bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptıkları hizmetlerin, yapacakları hizmetlere en iyi referans olduğunu söyledi.
Bahçeci “Hamdolsun bu kardeşiniz Kırşehir’e on yılda verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla milletinin arasında alnı açık dolaşıyor” dedi.
“Kırşehir’in her mahallesinde bugüne kadar yapılmayan hizmetler yapıldı ve asla çözülemez denilen sorunlar çözüldü” diyen Başkan Bahçeci, çarşı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlara yeni dönemde Kırşehir’de yapılacak 41 vizyon proje hakkında bilgi verdi.
Başkan Bahçeci’ye özellikle esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi göstermesi dikkat çekerken, esnaf ve vatandaşlar tarafından iletilen istekleri de dinleyerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi.
BAHÇECİ: “HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “On yıldır gece-gündüz mesai mefhumu gözetmeden sürekli vatandaşlarla iletişim halinde olduklarını belirterek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.
Bahçeci, “Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli sahada, onların dertleriyle dertlenip, Kırşehir’imizin gelişimi için birlikte çabalıyoruz. Gerek vatandaş kabul programları, gerekse günlük ziyaret programlarımız dahilinde Kırşehirlilerin hizmetinde olmaya çalışıyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız, onların sorunları bizim sorunumuz demek. Gece gündüz demeden halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki, halkımız da yapılan yatırım ve hizmetlerin devamı için sandıkta bizleri destekleyeceklerdir. Hamdolsun bu kardeşiniz Kırşehir’de verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla milletinin arasında alnı açık dolaşıyor. Bütün gayretimiz ve çabamız şehrimiz içindir” dedi. (HABER MERKEZİ)