Bahçeci, “Ustalık Dönemi” projelerini açıklayacak

Belediye Başkanı Bahçeci: “Küçük insanlar kişileri konuşur
dedikodu yapar, büyük insanlar fikirleri konuşur proje yapar”

İki dönemdir Kırşehir belediye Başkanlığı görevcini başarıyla yürüten Yaşar Bahçeci, ustalık dönemi olarak gördüğü üçüncü dönemde Kırşehir’de gerçekleştirmeyi hedefledi projelerini yarın düzenleyeceği bir toplantı ile açıklayacak.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “3 Şubat Cumartesi günü açıklayacağımız projeleri ve şehrimizin vizyonunu Kırşehirli hemşerilerimizle istişare ediyoruz, “Küçük insanlar kişileri konuşur dedikodu yapar, Büyük insanlar fikirleri konuşur proje yapar. İnşallah hep birlikte önümüzdeki beş yıl içinde çok projeler yapacağız” dedi.
Bu arada Kırşehir’de vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Yaşar Bahçeci, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde yoğun ilgisi ile karşılanıyor.
Kırşehir Belediyesinin yatırımlarını esnaf ve vatandaşa anlatan Başkan Bahçeci "Birçok güzel işlerin altına birlikte imza attık. Yapılamaz, çözülemez denilen bir çok işleri yaptık. Cumartesi günü açıklayacağımız projeleri ve şehrimizin vizyonunu Kırşehirli hemşerilerimizle istişare ediyoruz, “Küçük insanlar kişileri konuşur dedikodu yapar, Büyük insanlar fikirleri konuşur proje yapar” inşallah hep birlikte önümüzdeki beş yıl içinde çok projeler yapacağız” dedi.
“Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz, merkezde bulunan hemşerilerimizle yaklaşan seçimleri konuşuyoruz^” diyen Başkan Bahçeci, “10 yıldır devam eden yerel büyüme ve kalkınmanın aksamaması İçin desteklerini istedik. Esnafımızın sıcak ilgisi tüm yorgunluğumuzu alıyor. Allah razı olsun hepsinden. Kırşehir’in her bir tarafı değerli hale geldi, ustalık dönemimizle daha da fazla değerlenecek. Kırşehir’imize hizmet etmek için sürekli mesai harcıyoruz. Kırşehir’imizin 10 tüm sorunlarına çözüm bulduk, projeler tasarladık, çözüm ürettik. 31 Mart seçimlerinin kişilerin değil Kırşehir’in geleceğini ilgilendirdiğinin hemşerilerim farkında” diye konuştu.
"HEMŞERİLERİMİZLE ON YILDA GÜZEL İŞLERİN ALTINA BİRLİKTE İMZA ATTIK"
Başkan Yaşar Bahçeci, "On yıl önce göreve geldiğimizde 'Kırşehir ‘de her şey daha güzel olacak, hiç merak etmeyin' dedik. 'Büyük şehirlerde ne varsa aynısı Kırşehir’de olacak' dedik. 'Artık bir hizmetkârınız olarak sizlere gece gündüz hizmet edeceğiz' dedik. Şükürler olsun, bugün dönüp baktığımızda Kırşehir’de, 14 mahallemizde taş taş üstüne koyduk. Birçok güzel işlerin altına Kırşehirli hemşerilerimizle birlikte imza attık. Yapılamaz, çözülemez denilen birçok işleri yaptık. Vatandaşlarımızın Kırşehir’e sahip çıktığını görmek bize güç veriyor diye konuştu.
Belediyemiz tüm şehre hizmet ediyor Başkan Bahçeci, “On yıl boyunca, sadece merkezde değil tüm Kırşehir geneline hizmet ettik. Biz, 'Hemşerilerimizden bir şey almaya değil, hizmet etmeye geliyoruz' vatandaşlarımızın desteğiyle birçok hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 2 Şubat Cumartesi günü Kırşehir’e Vizyon Katacak Yeni Projelerimizi açıklayacağız inşallah. Tüm Kırşehirli hemşerilerimi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezine bekliyorum. Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın" dedi. (HABER MERKEZİ)