31 Mart seçimlerinde Bağbaşı Mahallesi’nde muhtar adayı olan ve seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Sevgi Bektaş, seçmenlerin büyük sevgisiyle karşılaşıyor.
Seçmenlere hiçbir vaadde bulunmayan Sevgi Bektaş, “Ben muhtarlık için bu yola çıktım. Ben belediye başkanlığına talip değilim ki projelerim olsun. Ben seçmenlere yalan vaadde bulunmuyorum. Ben hizmet etmek için mahalle halkımın dertlerini, sorunlarını çözmeye geliyorum. Bağbaşı Mahallesi’nde doğdum, burada yaşıyorum, sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Ben yapamayacağım vaadlerde bulunmayı da etik bulmuyorum. Sevgi ile geliyorum, bütün mahalle halkımı sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” dedi.
1977 yılında Bağbaşı Mahallesi’nde dünyaya gelen, ilkokulu Hürriyet İlkokulu’nda ortaokulu Kale Ortaokulu’nda, liseyi de Kız Meslek Lisesi’nde tamamlayan evli ve iki çocuk annesi Sevgi Bektaş, süsleme ve organizasyon ile uğraşıyor.
“Halka hizmet Hakk’a hizmettir” ilkesi ile Bağbaşı Mahallesi muhtar adayı olan Sevgi Bektaş, “Bu yola güzide mahalle sakinlerimizin her birine aynı derece yakın olacağımı, dört duvar arasında oturan muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun yanınızda olan muhtarlık prensibiyle mahallemizi hep beraber birlikte yönetmeye talibim. İnşallah 31 Mart seçimlerinde değerli Bağbaşı Mahalleli hemşehrilerimin oyları ile bu göreve seçilirsem, onlar için 24 saat hizmet etmek görev yapacağıma söz veriyorum” dedi.(HABER BEYHAN BALLI)