Beyhan: “Halk adamı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adayımız ve cumhurbaşkanımız olmalıdır”

Kırşehir’e yıllardır eğitim camiasında hizmet veren Aslan Beyhan, yapılacak milletvekili seçiminde CHP’den Kırşehir milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Son zamanlarda Kırşehir kamuoyunda ismi CHP’den milletvekili aday adaylığında sıklıkla geçen Aslan Beyhan, “Gelmekte olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile mümkündür” dedi.

Aslan Beyhan, “Partidaşlarımın, yol arkadaşlarımın ve yakın çevremin önümüzdeki zorlu süreçte bu görevi üstlenmemi ve sorumluluk almamı istedikleri doğrudur. Haksız da sayılmazlar. AKP’nin enkazı ile karşı karşıyayız. Bu enkazdan memleketimizi ve halkımızı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde aydınlık yarınlara ulaştırmak için görev almamı istemelerini anlayışla karşılıyorum. Benim de partim adına hiçbir sorumluluktan kaçmadan, verilecek her görevi şeref duyarak layıkıyla yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Bu yüzden milletvekilliği aday adaylığına hazır olduğumu belirtmek isterim” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olması gerektiğini vurgulayan Aslan Beyhan, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:

“Milletimizin içinde bulunduğu durumu, karanlıktan aydınlığa ulaştıracak mücadeleci lider Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Topluma güven vererek Millet İttifakının mimarı olmuş, kucaklayıcı, anlayışlı, hakkaniyetli biri olarak ittifakı bugünlere taşımış, birçok belediyenin kazanılmasını sağlamış ve başarılı çalışmalara imza atmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilke ve hedeflerinden asla sapmayarak başta Millet İttifakının bileşenlerini taraflı tarafsız tüm yurttaşların takdirini toplamış helalleşme konusunda samimi adımlar atmıştır. Aydınlık Türkiye için gerekli olan güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş çalışmalarıyla halka ümit vermiştir. Bütün bu saydığımız nedenlerden dolayı Devlette ve Cumhuriyette devamlılık ilkesini hedef edinmiş, güzel günlerin geleceğine inanmış halk adamı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adayımız ve cumhurbaşkanımız olmalıdır.” (HABER: BEYHAN BALLI)