Kırşehirli hemşehrimiz Aynur Arslan, “Önce İnsan” düsturuyla yürüttüğü çalışmalarında ayrım gözetmeksizin seçmenleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, seçmeniyle kucaklaşıyor…

CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Aynur Arslan: “Güzel Türkiye’mizin güzel insanlarını en iyi şekilde temsil edeceğim; önce insan, önce ahlak, önce iş diyorum”

Aynur Arslan, milletvekilliği seçimlerinde Ankara 1. Bölgeden aday adayı olarak Ankara’da yaşayan Kırşehirlilerin desteğini alırken, özelikle Sincan, Haymana, Gölbaşı, Mamak, Bala, Evren, Şereflikoçhisar’da Aynur Arslan rüzgarı esiyor…

TÜRKİYE’DE 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Seçimleri için siyasi partiler çalışmalarını hızlandırırken, Kırşehir’de olduğu gibi Başkent Ankara’da da seçim telaşı aday adaylık süreciyle başladı.
Kırşehir’de partilerin aday adayları netleşirken, Başkent Ankara’da da Milletvekilliği Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ankara 1. Bölgeden aday adayı olan ve aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Kırşehirli hemşehrimiz Aynur Arslan da, seçmenleriyle bir araya gelerek, aylar öncesinden başlattığı seçim çalışmalarını hızlandırdı.
Aday adaylık süreci ile birlikte seçim çalışmalarını hızlandıran ve seçmeniyle her platformda bir araya gelerek yaptığı sohbetlerle sorunlarını dinleyen CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kırşehirli hemşehrimiz Aynur Arslan’ın milletvekilliği aday adaylığı sevinçle karşılandı ve gittiği her yerde sevgi seli oluşuyor.

CHP grup toplantısı_ copy
CHP Ankara Birinci Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olan Aynur Arslan, seçim startına aylar öncesinden başlayarak, yoğun tempoda Ankara 1. Bölgesi’nin tüm ilçelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çankaya, Mamak, Etimesgut, Sincan, Gölbaşı, Polatlı, Şereflikoçhisar, Elmadağı, Evren, Bala ve Haymana ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Aynur Arslan, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek, seçmenin nabzını tutuyor.
İlçe sakinlerinin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek adına CHP teşkilatının birçok faaliyeti ve etkinliklerine katılan CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı hemşehrimiz Aynur Arslan, yaklaşık 300 muhtarla da birebir görüşerek, sorunlarını dinledi ve notlar alarak yol haritası oluşturdu.
CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Aynur Arslan, siyasi kimliği, dini görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklayıcı bir anlayışla seçim çalışmalarını yürütürken, her kesimin sorununa çare olmak için yaklaşık bir yıl öncesinden başladığı seçim çalışmalarında büyük ilgi ve destek görüyor.
Ankara merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerde sivil toplum kuruluşları, dernekler, federasyonlar ve vakıflarla görüşme imkanı bulan CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kırşehirli hemşehrimiz Aynur Arslan, seçmenini daha yakından tanımak ve sorunlarını irdeleyerek çözüm üretmek noktasında toplumsal eylemlerin tamamına katıldığını ve katılmaya devam edeceğini belirtirken, CHP’nin düzenlediği tüm faaliyetlerde yer alarak, seçmeniyle birliktelik sağlıyor.

Mehmet Nuri yılmaz copy
Seçim çalışmalarına ilişkin gazetemiz Kırşehir Çiğdem’e özel açıklamalarda bulunan CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı hemşehrimiz Aynur Arslan, “Yüz binlerce insanla tanışma fırsatım oldu. Hepsi ile el sıkışarak, paylaşımlarda bulundum. Aday olmakta ki hedefim, daha güzel bir Türkiye için, demokrasi ve insan haklarına saygılı bir anlayış. Güzel Türkiye’mizin güzel insanlarını en iyi şekilde temsil etmek için, önce insan, önce ahlak, önce iş diyorum. Şahsıma gösterilen yoğun sevgi seli beni daha da umutlandırdı. Daha da hırslandırdı. İnsanların gün geçtikçe bize olan teveccühü ve coşkusu artmaktadır. Bu coşku ve teveccüh elbette bana daha da çok heyecan ve sorumluluk yüklüyor. Halkımızın bu teveccühü ve coşkusuna laik olmaya çalışacağım. Şahsıma inandılar, güvendiler. Onların inancını boşa çıkarmayacağım.” ifadesini kullandı.

etkinlik copy
116 mahallenin bulunduğu Çankaya, 65 mahallenin bulunduğu Mamak, 57 mahallenin bulunduğu Sincan, 54 mahallenin bulunduğu Gölbaşı, 33 mahallenin bulunduğu Etimesgut’un yanı sıra Bala, Evren, Haymana, Polatlı, Şereflikoçhisar olmak üzere 11 ilçenin bulunduğu Ankara 1. Bölgeden CHP Milletvekili Aday Adayı olan Kırşehirli hemşehrimiz Aynur Arslan, CHP’nin tüm aday adayları ile birlikte seçim çalışmalarında yer alarak, ortak çalışmalara da katılıyor.

AYNUR ARSLAN KİMDİR?

Kırşehir’in Kaman ilçesi Hirfanlı köyünde 1967 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hirfanlı’da, lise öğrenimini ise Kaman’da tamamlayan Aynur Arslan, 1987-1991 yılları arasında Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü’nden mezun oldu.
Çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Aynur Arslan, 2009-2010 yılları arasında UNİCEF’in 100. Yıl Kız Meslek Lisesi ile düzenlediği Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Programı’nı bitirdi.
Özel Başkent Anlatım ve İletişim’de TRT’nin en ünlü spikerlerinden spikerlik ve sunuculuk dersleri alan Aynur Arslan’ın bilgisayar ve takı tasarımı üzerine sertifikaları bulunuyor.
Çeşitli eğitim kurumlarında yöneticiliğin yanı sıra işletme ve halkla ilişkiler bölümlerinde görev yapan Aynur Arslan, halen CHP Çankaya Teşkilatı’nın aktif bir üyesidir.
Siyasi çalışmalarını CHP çatısı altında sürdüren, İngilizce ve İspanyolca bilen Aynur Arslan, iki çocuk annesi.