Geçtiğimiz günlerde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan Av. Ali Demir, Kırşehir’de daha önceki dönemlerde merkez ilçe başkanı olarak görev yapan isimleri ziyaret ederek onlarla birlikte AK Parti Kırşehir Kurucu İl Başkanı Adem Özbağlı’yı evinde ziyaret etti.
Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, parti içinde birlik ve beraberliğin sağlanmasının yanı sıra önceki dönemlerde görev alan ve şuan görev almakta olan partilileri ziyaret ederek adeta aralarında köprü görevi üstlendi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, gerçekleştirdiği vefa ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Kurucu İl Başkanı Adem Özbağlı ve AK Parti eski İl Başkanı Hacı Ömer Seyfi'yi ziyaret etti. AK Parti’nin Kırşehir Kurucu İl Başkanı Adem Özbağlı, partisinin Kırşehir’de oy kaybettiğini, bunun da yerel seçimlere yansıdığını belirterek, bu konuda partide yaşanan sorunları anlattı. Partinin yeniden eski başarılı günlere ulaşması için yapılması gerekenleri de anlatan Adem Özbağlı, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir’e de görevinde başarılar diledi.
Önceki dönem AK Parti merkez ilçe başkanı olarak görev yapan Bilgehan Altaş, Mehmet Şahin, Şuayip Soysal, Burhan Yıldız, Hilmi Güzel ve Şaban Çelik'i de ziyaret eden Demir, parti içerisinde adeta gönülleri kazanıyor.
Partinin kuruluşundan bugüne kadar emeğini esirgemeden çalışmalar gerçekleştiren herkesi ziyaret edeceklerini ifade eden Av. Ali Demir, birleştirici olacaklarını sözlerine ekledi.
Demir, AK Parti'nin kuruluş felsefesine uygun hareket edeceğini, küslükleri gidererek partinin hızla yükselişine görev alanlarında katkı sunacağını söyledi. Demir, "Bu parti hepimizin. Hep birlikte ele ele gönül gönüle vererek partimize sahip çıkacağız. Küskünlükleri aradan kaldırıp yepyeni bir sayfa açarak ilerleyeceğiz. Bizler halkın adamıyız ve halktan başka kimsenin adamı olmayız. Birlik ve beraberlikle, gönül gönüle atacağımız bütün adımlarda eski yeni demeden herkesin kapısını çalacağız. Bizler en iyi şekilde hizmet etmek için varız. Bu konuda hep birlikte çalışıp, partimizi Kırşehir’de en iyi konuma taşıyacağız. AK Parti’de ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz.” dedi. (HABER MERKEZİ)