AK Parti’de bir avukat gitti, bir avukat geldi

ALİ DEMİR MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU

25 ay AK Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttükten sonra Genel Merkez’in isteği üzerine görevinden ayrılan Av. Bilgehan Altaş’tan boşalan Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine yine avukat olan Ali Demir atandı.
Bilgehan Altaş’ın görevinden ayrılmasının ardından Genel Merkez’den gelen Teşkilat Başkan Yardımcısı Erhan Kandemir AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partide görev yapan il ve ilçe başkanları ile partinin ileri gelenleriyle görüşmeler yapmış ve hazırladığı raporları Genel Merkeze sunmuştu.
Yaklaşık iki aydır boşta bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Av. Ali Demir atandı.
Önceki gün AK parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ne giderek görevlendirildiğine dair belgeyi alan Av. Ali Demir,1975 Kırşehir'de doğumlu.
Lise öğrenimini Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitirerek Kırşehir’de serbest avukat olarak çalışmaya başlayan Ali Demir, evli ve üç çocuk babası. (HABER: BEYHAN BALLI)