Belediye Başkanı Ekicioğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e brifing verdi: “2,5 yılda Kırşehir Belediyesi’ni nasıl ayağa kaldırdıysak Türkiye de öyle ayağa kalkacak”

AKŞENER: "BU UCUBE SİSTEMİ 
MUTLAKA DEĞİŞTİRECEĞİZ!”

Meral Akşener: “Makul siyaset dilini inşa ediyoruz. Kutuplaştırmadan, çözüm odaklı siyasi rekabeti önemsiyoruz!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bugün Kırşehir programı kapsamında Kaman İlçesine giden ve ardından da Kırşehir’e geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile görüştü.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Ümit Dikbayır, Mehmet Tolga Akalın, CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, CHP Kırşehir İl Başkanı Ecz. Şeref Baran Genç, İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ve İYİ Parti’den çok sayıda yöneticinin de katıldığı ziyaret öncesi Kırşehir Belediyesi önünde halka seslenen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artan işsizlikten, atanamayan öğretmelerden, kredi borcunu ödeyemeyen çiftçilerden ve üniversitelerin açılmasıyla birlikte ülke genelinde yurt sorunu yaşayan öğrencilerden bahsederek; “Hak etmedikleri halde 5 maaş alanlara ve böyle bir sistemi yaratanlara karşı siz halkımızın sesi olmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.
Konuşmasının ardından belediye Başkanlığı makamına geçen Akşener, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan Kırşehir’in durumuyla ilgili bilgiler aldı. Belediye Başkanı Ekicioğlu, “31 Mart seçimlerinden sonra Millet ittifakı olarak yönetime geldik. Kırşehir Türkiye’nin bir prototipidir. Biz Kırşehir’deki bu olumlu değişimi tüm Türkiye’ye yayılacak ve biz de bunun gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. 2 buçuk yılda Kırşehir Belediyesi nasıl ayağa kaldırdıysak Türkiye de ayağa kalkacak. Bugün ülke ne yazık ki üretmeyen bir ülke durumuna getirilmiştir. Tüm sorunlarımızı birlikte çözmek için birlikte hareket edeceğiz.” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de 20 Ocak 2020’den beri tüm Türkiye’yi gezdiklerini ve vatandaşla buluştuklarını dile getirerek çalışanların, işsizlerin, çiftçilerin, atanamayan öğretmenlerin, yurt bulamayan öğrencilerin, tenceresinde yemek olmayan ev kadınlarının sorunlarını bildiklerini ve çözüm için de yönetime aday olduklarını söyledi. 
Akşener; “Makul siyaset dilini inşa ediyoruz. Kutuplaştırmadan, çözüm odaklı siyasi rekabeti önemsiyoruz. Bugün burada karşımda hem CHP İl Başkanımız hem de İYİ Parti İl Başkanımız yan yana oturuyorlar ve şehrin sorunlarının çözümü için mücadele ediyorlar. Ama başkaları kutuplaşmadan kâr sağlamaya çalışıyor. Bizler hizmet üzerinden siyaset yapılması gerektiğini söylüyor ve bunu hayata geçiriyoruz. Bu ucube sistemi mutlaka değiştireceğiz ve bunun emareleri 31 Mart seçimlerinde görülmüştür. Bu noktada siz Belediye Başkanlarımızın da başarılı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)