AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevine Seher Ünsal'ın getirilmesinin ardından il yönetimini belirleme çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, Ünsal’ın yönetiminde yer almak isteyen pek çok ismin talip olduğu öğrenildi. 
    Gözler yapılacak olan İl Kongresi öncesinde yönetimde hangi isimlerin ve bu isimlerin meslekleri, Kırşehir'in sorunlarını yakından bilip bilmediği konusuna çevrilirken, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, bu konuda büyük ilgi gösteren AK Gönüllülere teşekkürlerini sundu. 
    Seher Ünsal yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile aldığım İl Başkanlığı görevini başarı ile idame ettireceğimin sözünü veriyorum. Parti içi birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, AK gönüllülüğün esasına dayalı çalışma sistemi ile Kırşehir'de AK Parti'nin gücünü bir kez daha kanıtlamak ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin içini Kırşehir için başarılı çalışmalar ile doldurarak tamamlamak istiyoruz. Önümüzda İl Kongresi sürecimiz var ve bu konuda yönetimi belirlemek için de gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İl Yönetiminde yer alabilmek için partililerimizden ve bu partiye gönül vermiş dostlarımızdan büyük ilgi görüyoruz.  İl Yönetiminde yer alabilmek için AK Parti'ye gönül veren dava arkadaşlarımız partimize gelerek istenen başvuru formunu doldurup müracaat edebilirler. Tüm gönüldaşlarımıza bu kutlu yolda verdikleri desteklerden ve gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)