akp

 

Halkın kullanacağı oyun rengi de belirginleşmeye başlarken, 7 Haziran genel seçimlerine 20 gün kala anketler Ak Parti’nin  oylarının eridiğini gösteriyor.

 

HDP’nin geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilimizde düzenlediği mitingi HDP’nin ülke genelinde barajı aşacağının göstergesi olarak yorumlanırken, Kırşehir'de mahalle toplantıları ve seçmenle birebir görüşme yaparak tempo artıran MHP Kırşehir Milletvekili adayları Prof. Dr. Yıldırım Türk ve Mustafa Erkal da oldukça sevilen ve ilgi gören vekil adayları olarak dillendirilirken,  CHP’de Kürt oylarının ne yöne kayacağı konusunda belirsizlik sürüyor.

 

MHP adayları Yıldırım Türk ve Mustafa Erkal gittikleri her yerde sevgi seliyle karşılaşırken, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de iktidar partisi AKP’nin oyları erimeye devam ediyor.

Kırşehirli seçmen, “Yıllardır Ak Parti’ye destek oluyoruz iki vekil gönderiyoruz, ancak bugüne kadar Kırşehir’in hangi sorununu çözdüler? Çocuklarımızın en büyük sorunu olan işsizliği bitiremediler. Teşviklerden Kırşehir’in payına düşeni alamadılar. Çıkıp devletin asli görevleri olan yolu, hastaneyi, kamu binalarını yatırım gibi gösterip övünüyorlar. Vekiller seçimlerden önce şimdi olduğu gibi Kırşehir’i karış karış geziyorlar, oy istiyorlar seçilip Meclis’e gittikten sonra bir daha şehrimize uğramıyorlar, seçmeni tanımıyorlar. Bu dönemde de Ak Parti milletvekili adaylarının eski vekilleri aratmayacağını düşünüyoruz. 7 Haziran’da sandık başına giderken geleceğimizi Kırşehir’imizi düşüneceğiz. Yapılan ve yapılmayanları kıyaslayarak oylarımızı vereceğiz artık hesap sormanın zamanı geldi diye düşünüyoruz” yorumunda bulunuyor.