Geçtiğimiz Aralık ayında Genel Merkez’in isteği üzerine görevinden ayrılan Av. Bilgehan Altaş’tan boşalan Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan avukat Ali Demir’in yönetim kurulu belli oldu.
Bilgehan Altaş’ın görevinden ayrılmasının ardından Genel Merkez’den gelen Teşkilat Başkan Yardımcısı Erhan Kandemir AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partide görev yapan il ve ilçe başkanları ile partinin ileri gelenleriyle görüşmeler yapmış ve hazırladığı raporları Genel Merkeze sunmuş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Av. Ali Demir atanmıştı.
1975 Kırşehir’de doğumlu evli ve üç çocuk babası olan Av. Ali Demir, lise öğrenimini Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi’nde, Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitirdikten sonra Kırşehir’de serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir’in başkanlığındaki Kırşehir Merkez İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Ali Demir, Murat Dalgalı, Hasan Öztürk, Halil Atak, Ahmet Sefa Metin, Leyla Kasap, Yusuf Çiftçi, Mehmet Ali Sarı, Ramazan Kombıçak, Fazıl Kuşçu, Ahmet Tayyip Kahraman, Erdal Karagöz, Fatih Halil Yavuz, Şenol Altuntaş, Sami Durdu, Abdullah Yapar, Sevilay Saylam, İbrahim Koçak, Ahmet Kayapa, Mehmet Can Yüce, İsmail Çalışkan, Zekeriya Özcan, Şule Temel Kaygısız, Ali Bulduk, Ali İhsan Sabancı.
AK Parti Kırşehir İli Merkez İlçesi Yönetim Kurulu Yedek üyeleri ise Hikmet Kılıç, Durdu Gürlek, Tuğba Seyhan, Fikret Şimşek, Bekir Demir, İbrahim Kaya, Asım Atabey, Mustafa Yılmaz, Erdal Çitak, Zeki Öztaş, Bekir Çağlar, Mehmet Eflatun, Hayri Kılıç’tan oluştu. (HABER: BEYHAN BALLI)