“Bu hikâyenin kahramanı sensin” sloganı ile yola çıkan AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nca düzenlenen “Teşkilat Akademisi” Kırşehir eğitim programı tamamlandı.
6-7 Kasım tarihlerinde Ahi Evran Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Salonunda yapılan eğitimler ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal şunları ifade etti:
“AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından, Bu Hikayenin Kahramanı Sensin teması ile düzenlediğimiz ve 2 gün süren, “Teşkilat Akademisi” eğitim programımızı teşkilatımızın yoğun katılımı ile başarı ile tamamladık. AK Parti AR-GE Başkanlığı temel olarak; toplumsal sorunları tanımlamak, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler ve stratejiler belirlemek ve eğitim faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulmuştur.
AK PARTİ, kurulduğu günden itibaren bir okul misyonu yürütmüştür. Yetiştirdiği siyasetçiler, siyasete yaklaşımı ve siyaset yaparken bilimselliğe verdiği önemle Türk siyasetine bir soluk getirmiştir.
“AK Partimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK teşkilatların gayretleri çalışmaları ile BÜYÜK TÜRKİYE hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Teşkilat Akademisi Eğitim programı, dava arkadaşlarımızın yalnızca seçim dönemlerinde değil, her daim hazır ve aktif olmalarına önemli katkı sağlamaktadır.
“İki gün süren eğitimlerimizde; Afyon Milletvekilimiz Sayın İbrahim Yurduseven’den Teşkilatımızın El Kitabı ile teşkilat çalışmaları hakkında bilgilerimizi tazeledik. Prof.Dr.Zakir Avşar hocamızdan Siyasal İletişim ve Yeni Medya eğitimini aldık. Araştırmacı yazar Kıymetli hocamız Serdar Tuncer ile Motivasyonumuz yerine geldi. Prof.Dr.Mehmet Şahin hocamızdan Savunma-Sanayi-Teknoloji-Ulaştırma konulu eğitimini dinledik. Etkili iletişim konulu anlatımı ile Muhammed Alpkent hocamızla sahadaki iyi bir iletişimin nasıl olduğunu ve nasıl olması gerektiğini pekiştirdik.
“Genel Başkan yardımcımız AR-GE ve Eğitim Başkanımız Sayın Mustafa Şen Başkanımızla Gelecek Vizyonumuzu konuştuk. AK Parti kurucularımızdan MKYK üyemiz Amasya Milletvekilimiz Sayın Avukat Haluk İpek Hocamızla AK Partimizin Demokrasi yolculuğunda Liderimizin izdeyiz Elhamdülillah. İsmail Kılıçarslan hocamızla AK Değerlerimize sahip çıkıyoruz dedik. İhsan Aktaş Hocamızdan Dünyanın yeni yıldızı Türkiyemizi dinledik ve gururlandık. Son olarak ta Reformcu AK Belediyeciliğimizi Mücahit Yanılmaz Başkanımız ile konuştuk.
“Teşkilat Akademisi ile bizlerin bir araya gelmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Kırşehir eğitim programına katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız, AR-GE ve Eğitim Başkanımız Sayın Mustafa ŞEN’e, 2 gün boyunca bilgi ve birikimlerini teşkilatımızla paylaşan Kıymetli Hocalarımıza ve misafirlerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza, katılımcı olarak uzaktan yakından gelen Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman, Mucur olmak üzere tüm AK Parti Kırşehir Teşkilatımıza ve gece gündüz demeden programın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)