AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif’in İstiklal Marşımızı kaleme aldığı evi olan Taceddin Derhanındaki 100. Yıl programına katıldı. 
Kırşehir’den bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ankara’ya yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve AK Parti Kırşehir İl Yönetimi, İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıl dönümü nedeniyle Taceddin Dergahı’nda gerçekleştirilen etkinliğe de katıldılar. 
Milli ve manevi duyguların üst düzeyde yaşandığı programa katılan AK Kırşehir Teşkilatı, bir milletin yeniden doğuşunu, şahlanışını ölümsüzleştiren İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşımızın milli marşımız olarak kabul edilişinin 100. Yıldönümünde Taceddin Dergâhındaydı. 
    Programda, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal kısa bir süre görüşme yaptı. Görüşmeye Mehmet Akif’in torunu Selma Argon da katıldı. 
TBMM Başkanı Mustafa Şentop “Kırşehir Teşkilatımızı burada görmek bizleri mutlu etti. Böyle milli ve manevi değerlerimize teşkilatlarımızın sahiplenmesi bizleri gururlandırıyor. Sizlerin şahsında tüm Kırşehir’e selamlarımı iletiyorum” dedi. 
Görüşmede AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ise “Bizler teşkilat olarak ülkemizin milli değerlerine her zaman sahip çıkacağız. Burada Akif’in Değerli torunu Selma Argon’a ve tüm şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Akif’in evinde bu manevi ortamda Selma Argon ve TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop ile bulunmaktan dolayı çok gurur duydum” dedi.
Buradaki etkinliğin ardından TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile bir araya gelen AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal ve il yönetimi, Kırşehir’de gerçekleştirilen saha çalışmaları ve ziyaretlere ilişkin bilgiler aktardı. 
Başkan Ünsal, Milli ve maneviyatımızın en büyük değerlerinden biri olan İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıldönümü nedeniyle Taceddin Dergahı ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederken “Bu vesileyle Üstad Akif'i, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. İstiklal Marşı Yılı'na özel olan, Üstad Akif'e vefamızı gösteren bu anlamlı etkinlikte başta TBMM Başkanımız Mustafa Şentop olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah bu millete bir daha 'İstiklâl Marşı' yazdırmasın! Tarihten silinmek istenen bir milletin nasıl ve hangi değerlerle ayağa kalktığının, küllerinden yeniden nasıl doğduğunun açık bir nişanesi olan İstiklâl Marşı'mızın Kabulünün 100.Yılı kutlu olsun.” Dedi ve Şentop ile bir süre sohbet etti. 
    TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, ise AK Parti Kırşehir Teşkilatı’nı bu özel günde Taceddin Dergahı’nda ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. (HABER MERKEZİ)