6 Ocak 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Fikri Işık, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile bölge milletvekilleri ile çok sayıda partilinin katılımı ile yapılan Ak Parti Kırşehir İl Kongresi’ne başkanlığa seçilen Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Kırşehir il yöneticilerini ziyaret ettiler.
İl Başkanı Muzaffer Aslan, Teşkilat İşleri Başkanı Berat Bıçakçı, Seçim İşleri Sorumlu Başkanı Birkan Orkun Öztürk, Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Seyitgazioğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Demir, Ekonomi İşleri Başkanı Ali Eraslan, İl Muhasibi Serhat Duran, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Nadir Yağmur, Demet İl Sekreteri Akar Karakoç, Sosyal Politikalar Başkanı Kenan Yağmur, Dış İlişkiler Başkanı Bekir Bezirganoğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Vehbi Solak, AR-GE Başkanı Mustafa Çelik, İnsan Hakları Başkanı Mustafa Akgül, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Cuma Türkyılmaz ile parti yönetim kurulu üyeleri önce Vali Necati Şentürk’ü makamında ziyaret ettiler.
Kırşehir için el ele vererek çalışacaklarını belirten İl Başkanı Muzaffer Aslan, parti yöneticilerini Vali Şentürk’e tanıtarak, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali Şentürk ise AK Parti’nin yeni il başkanı ve yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyerek, birlikte çalışacaklarından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Kırşehir’de 2018 yılında yapacakları çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler sundu.
Ardından Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz’ü makamında ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler alırken, Kırşehir’de yaşanan trafik sorunu hakkında görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.
Emniyet Müdürü Akyüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret ettiler. Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Bahçeci Muzaffer Aslan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerken, Belediye olarak yaptıkları çalışmalar ve 2018 yılında yapacakları yatırım ve projeler hakkında bilgiler sundu.
Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ve yönetim kurulu üyelerine gezdirerek bilgiler veren Başkan Bahçeci, Türkiye’nin en güzel kültür merkezlerinden birini Kırşehir’e kazandırdıklarını, yaptıkları diğer yatırımlarla Kırşehir’e modern ve yaşanılır bir kent haline getirdiklerini ifade etti.
Başkan Muzaffer Aslan ve beraberindekiler, Başkan Bahçeci’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, kazandırdığı güzel ve kalıcı hizmetlerle Kırşehir’i adeta yeniden inşa eden Bahçeci’yi kutlayarak, başarılar dilediler.
(HABER: SALİH GÜNER)