Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’na seçilmesinin ardından Kırşehir’de estirdiği birlik ve beraberlik rüzgarını AK Parti Genel Merkezi’ne de taşıyarak eski Başbakan ve Meclis Başkanlığı yapan ve son büyük kongrenin ardından AK Parti Genel Başkan Vekilliğine  getirilen Binali Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Oluşturduğu yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırşehir’de yıllardır ihmal edilen sivil toplum kuruluşlarına giderek sorunlarını dinleyip çözüm yolları arayan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, geçen hafta Ankara’ya çıkarma yaptı.
Kırşehir’de yatırımların ve hizmetlerin pek çoğunun altında imzası bulunan ve AK Parti’den Kırşehir’de üç dönem milletvekilliği yapan Mikail Arslan ve yeni yönetim kurulundan Başkan Yardımcısı Emin Dulkadir ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ne giderek AK Parti Genel Başkan Vekilliğine getirilen Binali Yıldırım’ı ziyaret eden Seher Ünsal, burada hem parti içinde yaptıkları çalışmaları dile getirdi, hem de Kırşehir’in sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Geçtiğimiz hafta yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ile Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Ozan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan, Kırşehir MÜSİAD Başkanı Ömer Ali Öz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Erol Doğan’ı ziyaret ederek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Seher Ünsal, “Eski Başbakanımız ve Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Partimizin Genel Başkan Vekilliğine getirilmesi bizleri sevindirdi. İnşallah onunla birlikte çalışıp Kırşehirimizin önemli sorunlarını çözme imkânımız olacak” dedi ve Binali Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi. (HABER: BEYHAN BALLI)