AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri Akpınar ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak AK Parti Akpınar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden İl Başkanı Ünsal’ı Akpınar İlçe Başkanı Harun Karaman ve Akpınar Teşkilat Üyeleri karşıladı.
"İnanıyoruz ki biz bir ve beraber oldukça yolumuz HAK davamız AK olacak" diyen Başkan Ünsal, “İlçe Başkanımız Harun Kahraman’a ve teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun. Akpınar 19 yıllık AK Parti iktidarında birçok yatırımlar aldı. Bundan sonra da almaya devam edecek. 2023 hedeflerimizde Akpınar’ın bize vereceği destek çok önemli. Bizler Akpınar’dan tam destek alacağımıza inanıyoruz” dedi.
AK Parti Akpınar Teşkilatı’nın ardından pazaryeri ziyaretine geçen İl Başkanı Seher Ünsal, Pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazaryerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Ünsal, Akpınarlı vatandaşlar ile sohbet etti. Yaşlı bir amcanın, "Ben Tayyip’in partisindenim" sözü üzerine Ünsal’ın "Ben de o partidenim" derken yaşlı amcayla Başkan Ünsal'ın hasbihali duygusal anlar yaşattı. 
Pazaryeri ziyaretinin hemen ardından Akpınar İlçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya gelen Başkan Ünsal, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunup öneri ve taleplerini dinledi.
Cumhur İttifakı ortağı MHP Akpınar İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Ünsal, “Vatan, millet, bayrak sevdalısı Cumhur İttifakı ortağımız olan kardeşlerimiz ile bir araya gelmek gücümüze güç katmıştır. Ortak sevdamız Türkiye’dir. MHP İlçe Başkanı Sami Atalay ve yönetimine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” dedi.
Akpınar Kaymakamı Fatih Özcan ve Akpınar Emniyet Müdürü Haydar Yakup’u da ziyaret ettikten sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Ünsal, “Akpınar ziyaretimiz çok verimli geçti. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi bizleri çok mutlu etti. Bizlere düşen görev, durmak yok çalışmaya devam olacak” dedi. (HABER MERKEZİ)