AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

 “AK PARTİ, HİZMETİN ADIDIR”

AK Parti Kırşehir Teşkilatı köy ziyaretleri kapsamında 2 günde 15 köyü ziyaret etti.

Köy ziyaretlerine AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Teşkilat üyeleri katıldı.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “AK Parti Kırşehir Teşkilatı olarak, Kırşehir’e bağlı 252 köyümüzü ziyaret ederek köy muhtarlarımızın taleplerini vatandaşlarımızın AK Parti iktidarından beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz. Biz köylerimizin sorunlarını ve taleplerini bize gelmelerini beklemek yerine Teşkilat olarak köylere giderek sorunları çözmek için çalışıyoruz. Bizler bu makamlara milletimize hizmet etmek için geldik. Gerekirse gece gündüz kapı kapı gezerek halkımızla iç içe görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Parti teşkilatları olarak çiftçilerimizin ve köy sakinlerimizin her zaman yanındayız. Taleplerini not ettik. Hem İl  Başkanı olarak ben, Hem Milletvekilimiz hem de İl Genel Meclis Başkanımız ile anında çözüme kavuşan talepler var. Diğer talepleri de not alıyoruz. AK Parti hizmetin adıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için teşkilatlar olarak durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz. İki günde 15 köyü ziyaret ettik. İnşallah 252 köyümüzü de ziyaret edeceğiz. Bugün bizi en iyi şekilde ağırlayan Köy Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretler kapsamında Toklumen, Uzunali, Yeşilli, Karaduraklı, Sıdıklı Kulpak, Sıdıklı Küçükoba, Sevdiğin, Karalar, Sıdıklı Küçükboğaz, Sıdıklı Ortaoba, Sıdıklı Büyükoba, Sıdıklı Darboğaz, Kortulu, Kalankaldı ve Sıdıklı İkizağıl köyleri ziyaret edildi. (HABER MERKEZİ)